Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Συνελήφθη ο Αφγανός «δράκος» της Σπάρτης.



Τέλος πήρε η εγκληματική δράση του 21χρονου Αφγανού «δράκου», οποίος συνελήφθη για ληστεία, απόπειρα ληστείας και απόπειρα ασελγών πράξεων σε βάρος τριών γυναικών στην Σπάρτη.

Συγκεκριμένα, στην Σπάρτη Λακωνίας, ο αδίστακτος δράστης επιτέθηκε με διαφορά μισής ώρας, σε δυο γυναίκες, 23 και 29 ετών αντίστοιχα, στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου διέμεναν, με σκοπό να αποσπάσει από αυτές χρήματα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς οι παθούσες αντιστάθηκαν.
Μάλιστα, σε μία από τις άτυχες γυναίκες θέλησε να ικανοποιήσει και τις αρρωστημένες επιθυμίες του.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας και από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επιπλέον ότι την 29-11-2011, στον περιφερειακό δρόμο της Σπάρτης, κοντά στο Πανεπιστήμιο της Πόλης, είχε επιτεθεί σε 18χρονη κοπέλα, κλέβοντας της ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ επιχείρησε και την διάπραξη ασελγών πράξεων.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο δράστης είχε αποφυλακιστεί με όρους, την 20-1-2010 από το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνας, όπου εξέτιε ποινή για ληστεία, παράνομη οπλοφορία και παράνομη παραμονή στη χώρα.

Ο 21χρονος οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ, στην Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.