Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΧΟΥΝΤΑ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ;




Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος δήλωσε στην ισπανική εφημερίδα El Mundo ότι αν δεν πάρουμε την 5η δόση "θα δημιουργηθει μια τρομερή κατάσταση με τους πολίτες να πολιορκούν τις τράπεζες, η αστυνομία δεν θα φτάνει και θα πρέπει να λάβει δράση ο Στρατός και τα τανκ για να τις προστατεψει. Αν δεν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο και δεν πάρουμε την 5ης δόση, σε αυτό το σημείο θα φτάσουμε» κατέληξε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στην ισπανική εφημερίδα.. "!

Ουσιαστικά επιβεβαιώνει αυτό που έχει γράψει το defencenet.grότι ετοιμάζουν στρατιωτικές δυνάμεις για να καταστείλουν τυχόν ταραχές και ανεξέλεγκτες καταστάσεις που θα προκαλέσει η πολιτική της κυβέρνησης. 

«Αυτό θα σήμαινε ότι την επομένη ημέρα ο κόσμος θα έτρεχε στις τράπεζες να αποσύρει τα χρήματά του, ενώ ο στρατός θα αναγκαζόταν να έβγαζε τα τανκς στους δρόμους για την προστασία των τραπεζών, καθώς δεν θα υπήρχε αστυνομία» συμπλήρωσε.
Στην ιδιαίτερη άποψη του αντιπροέδρου πως οι ΕΔ οφείλουν να φυλάνε και τις τράπεζες δεν υπάρχει πάντως προειδοποίηση για αεροπορικούς βομβαρδισμούς. Πάλι καλά...
Εκτός και αν καλέσουμε το ... Στόλο για να προστατέψει τους τραπεζίτες και την κυβέρνηση! Δεύτερο "Θωρηκτό Ποτέμκιν" προβλέπεται...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Έχουν προμηθεύσει από πέρσι (Μάϊος 2010) τις στρατιωτικές Μονάδες της Αττικής με μερικές εκατοντάδες κράνη και ασπίδες των ΜΑΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.