Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Σύλληψη δύο Αλβανών «μεταναστών» με 12 κιλά ζελατοδυναμίτιδας!

Υπόθεση με κύκλωμα ή κυκλώματα νονών της νύχτας εξετάζουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής ύστερα από τη σύλληψη δύο «νόμιμων» μεταναστών και «κατατρεγμένων» Αλβανών –μόνο απολιτικό άσυλο δεν είχαν ζητήσει- αφού ανακάλυψαν στο αυτοκίνητο που επέβαιναν –το οποίο ήταν κλεμμένο φυσικά - ούτε λίγο ούτε πολύ 12 κιλά ζελατοδυναμίτιδας. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε προχτές το βράδυ από ένα τροχαίο ατύχημα στο Νέο Κόσμο. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο Αλβανοί, ηλικίας 36 και 50 ετών ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα στη λεωφόρο Συγγρού, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι ίδιοι και να ακινητοποιηθεί το όχημα.

Ο ένας εκ των δραστών άνοιξε το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου και πέταξε ένα μεταλλικό κουτί, που περιείχε τα εκρηκτικά, κάτω από γέφυρα. Από την επιτόπια έρευνα του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών διαπιστώθηκε ότι μέσα στο μεταλλικό κουτί υπήρχαν τα 12 κιλά ζελατοδυναμίτιδας.
Ο ένας εκ των συλληφθέντων οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ σήμερα οδηγήθηκε και ο δεύτερος, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που είχε μεταφερθεί. Και οι δύο παραπέμφθηκαν σε τακτικό ανακριτή.
ΠΗΓΗ defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.