Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Συνέντευξη του Νίκου Μιχαλολιάκου της Χ.Α στο ΘΕΜΑ TV (ΒΙΝΤΕΟ)


Σε μια συνέντευξη που θα κάνει αίσθηση, ο γενικός γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου “Χρυσή Αυγή” Νίκος Μιχαλολιάκος, ένα από τα πλέον συζητημένα πρόσωπα της εκλογικής περιόδου, ανοίγει τα χαρτιά του στο ΘΕΜΑtv.

O κ. Μιχαλολιάκος δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν είναι φασίστας, αλλά εθνικιστής, ενώ χαρακτηρίζει ως τυχαίο γεγονός την παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής την 21η Απριλίου, προσθέτοντας πάντως ότι έχει γεννηθεί για να προκαλεί. Ο ίδιος χαρακτηρίζει ως σπουδαία προσωπικότητα τον Χίτλερ αλλά “ως Έλληνας θα τον πολεμούσα”, ενώ σε σχέση με τις γερμανικές αποζημιώσεις προτείνει την κρατικοποίηση του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών που ανήκει στη γερμανική Hochtief.

Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής τονίζει ακόμη ότι Εκκλησία και Κράτος είναι ένα, αλλά ζητά από τους Μητροπολίτες να γίνουν “Παπαφλέσσες” στην κρίση, ενώ ως πρώτη προτεραιότητα της Χρυσής Αυγής θέτει το μεταναστευτικό, λέγοντας ότι οι μετανάστες μπορούν να σταλούν στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Ακόμη ο κ. Μιχαλολιάκος χαρακτηρίζει ως ψευτοδίλημμα το “ευρώ ή δραχμή”, ενώ συμφωνεί με την Αριστερά στην πρόταση για λογιστικό έλεγχο του χρέους.

Δείτε όλη την 25λεπτη συνέντευξη στο βίντεο.



protothema.gr

2 σχόλια:

  1. Πες τα μεγάλε και τους έχει πιάσει όλους "κ λοπιλάδα" . Το γεγονός ότι όλοι οι πολιτικοί μέχρι σήμερα συνεργάσθηκαν με την Γερμανία του Χίτλερ , υποθήκευσαν σ΄ αυτούς που εγκλημάτισαν εις βάρος του λαού μας την πατρίδα μας , κάτι δημοσιογραφίσκους της "μπίθας" τους αφήνει αδιάφορους . Μόνον ο Εθνικιστής Μιχαλολιάκος τούς κάθισε βαρύς στο στομάχι . Ας πιούν καθαρτικό αν δεν μπορούν να χωνέψουν . Ο ΄Ακης με την Γερμανίδα πρώτη γυναίκα του και με την καραβλαχάρα δεύτερη γυναίκα του , διασπάθισαν το δημόσιο χρήμα , ο γερμανόφιλος Σημίτης μάς παρέδωσε αμαχητί στους εχθρούς , ο Παπανδρέου , ο Παπακωνσταντίνου , ο Βενιζέλος , ο Σαμαράς , ο Τσίπρας , ο Καρατζαφέρης , υποκλίνονται μπροστά στην Μέρκελ και τον Σόϊμπλε και είναι διατεθειμένοι να κάνουν και κ λοτούμπες μπροστά τους , εάν τους ζητηθεί . Μόνον ο πατριώτης Μιχαλολιάκος τούς "έβγαλε" το μάτι , επειδή λέγει αλήθειες που δεν συμφέρουν κανέναν από αυτούς τους κλέφτες και τους απατεώνες . Τρέμουν τον λογιστικό έλεγχο οι προδότες ! ΄Εννοια τους και πλησιάζει η ώρα τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί που συγχέουν σκοπίμως τον Εθνικισμό με τον ναζισμό , είναι αυτοί που έχουν καταληστέψει τον Ελληνικό Λαό , που έφαγαν τον μόχθο του και ήπιαν το αίμα του , είναι αυτοί που λασπολογούν εναντίον των θέσεων , αρχών και ιδεών της Χρυσής Αυγής , γιατί ευελπιστούν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι . Βρε αγράμματα και αστοιχείωτα κοθόνια , σάς το είπε επανειλημμένα ο Μιχαλολιάκος : Ο Χίτλερ ήταν ηγέτης για την χώρα του , για την Ελλάδα ήταν εχθρός και τον πολεμήσαμε . Τι άλλο θέλετε να σάς πει ; Ρωτήστε κι΄ αυτούς πού κάθονται στα αριστερά έδρανα της Βουλής : Τί έκαναν στον πόλεμο ; Να σας απαντήσω εγώ : Περίμεναν να ελευθερώσουν την σκλαβωμένη Πατρίδα μας οι δεξιοί αγωνιστές και μόλις ξεκουμπίστηκαν οι κατακτητές , αυτοί οι αυτοαποκαλούμενοι "αγωνιστές" πολέμησαν κατά της μάνας τους , του αδελφού τους και του φίλους τους , κατέσφαξαν και στρατολόγησαν αθώους πολίτες με την βία , δίχασαν εγκληματικά τον πολύπαθο λαό , προσάρτησαν στον κάθε ΄Ελληνα την ταμπέλλα του αριστερού ή δεξιού , για να καταφέρουν να επιβάλουν στην Ελλάδα τον κομμουνισμό . Αυτούς που φωνάζουν συνθήματα , όπως "φασίστες - κο φάλες , έρχονται κρεμάλες" γιατί τους χαρακτηρίζετε "αγωνιστές" , ενώ τους αγνούς πατριώτες που πολέμησαν ενάντια στον κατακτητή εχθρό τους ονοματίζετε αυθαίρετα ναζιστές ; Η μνήμη του λαού , κύριοι προοδευτικοί είναι πολύ νωπή από τα εγκήματα του εμφυλίου και εσείς συνεχίζετε μια ελεεινή προπαγάνδα , προς χάριν των συμφερόντων σας . Ανθέλληνες , Εχθροί της Πατρίδας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.