Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΣΑΝ ΚΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΧTRA CHANNEL ΕΦΥΓΕ Ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ MHN ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Διαβαζουμε απο το makeleio.gr :

"ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΑ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ"
Η αθλιότητα έχει και όρια. Και η δημοσιογραφική αλητεία τα δικά της.Και εαν δεν τύχαινε να είμασταν αυτόπτοι μαρτυρες, μπορεί και να πιστεύαμε όλα όσα γραφει σήμερα το "κιτρινιάρικο" newsit του αρχιερέα της δημοσιογραφικής βλακείας, Νίκου Ευαγγελάτου. Για τους μπαμπούλες και τα φαντάσματα που κυνηγάνε τον κατηγορηθέντα από εφημερίδες και περιοδικά ως "πλαστογράφο για να αποφύγει το στρατό", υποτακτικό του Καρατζαφέρη, Κώστα Αιβαλιώτη.

Διαβάστε τι έχει αναρτηθεί από το πρωί για τον μπούλη που δήθεν τον έκαναν ντα οι "βρυκόλακες" Χρυσαυγίτες.:


"Πρωτοφανής απόπειρα προπηλακισμού του Βουλευτή Κ. Αϊβαλιώτη από μαινόμενους οπαδούς της "Χρυσής Αυγής" στον τηλεοπτικό σταθμό "EXTRA 3".

Μετά το τέλος της εκπομπής "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του τηλεοπτικού σταθμού EXTRA 3, την Παρασκευή 27/4/2012, ομάδα της "Χρυσής Αυγής" κατέλαβε την είσοδο του σταθμού και απειλούσε να προπηλακίσει τον Βουλευτή Β' Αθηνών του ΛΑΟΣ Κ. Αϊβαλιώτη, ο οποίος κατά τη διάρκεια της εκπομπής προσκόμισε στοιχεία για τη ναζιστική δράση και τον φασιστικό χαρακτήρα τους, επισημαίνοντας ότι "κάθε ψήφος στη Χρυσή Αυγή, είναι ψήφος στους θαυμαστές της Γερμανίας".

Ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ επεσήμανε ότι "το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε, είναι να ακούσουμε την κραυγή "ΧΑΪΛ ΧΙΤΛΕΡ" μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο" και ανέφερε ότι ο κ. Μιχαλολιάκος σε Συνέδρια του Κόμματός του μιλά, έχοντας δίπλα του τη σβάστικα(!).

Σε ελάχιστο χρόνο, ομάδα της "Χρυσής Αυγής" κατέφθασε στον τηλεοπτικό σταθμό "ΕΧΤΡΑ 3", απειλώντας να μπει στο πλατό για να προπηλακίσει τον κ. Αϊβαλιώτη, ενώ εκλήθη και έφθασε αμέσως η "ΑΜΕΣΟΣ ΔΡΑΣΗ" και έτσι, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα απ' τους μαινόμενους οπαδούς της "Χρυσής Αυγής".

Η ΑΛΗΘΕΙΑ :

Χτες το βράδυ ο αρχηγός της "Χρυσής Αυγής" συνοδευόμενος από τη γυναίκα του και στελέχη του κόμματος επεσκέφθη το EXTRA 3 για να μιλήσει καλεσμένος στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2, αμέσως μετά το "Αποκαλυπτικό Δελτίο". Ο Αιβαλιώτης επειδή είχε κλάσει μαλί με όλα όσα είπε κατά του κόμματος του Μιχαλολιάκου, είπε στους αστυνομικούς που τον συνόδευαν και που πληρώνουμε εμείς από την τσέπη μας να τον βγάλουν από τη πίσω πόρτα για να μην πέσει μούρη με μούρη(ο γενναίος)με τα στελέχη του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου. Οι αστυνομικοί έντρομοι και χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς(είμασταν παρόντες), τον φυγάδευσαν σαν τον κλέφτη από την πίσω πόρτα κι ενώ η... γυναίκα του Μιχαλολιάκου και τα στελέχη έμπαιναν στο στούντιο του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ. Πέραν τούτου ουδέν. Τι φοβήθηκες ρε Αιβαλιώτη; Μήπως σε δείρει μια γυναίκα;

Άσχημο δρόμο έχεις πάρει Αιβαλιώτη με τις ανακρίβειες που διαδίδεις για έναν τηλεοπτικό σταθμό που προσπαθείς να τον παρουσιάσεις ως κολαστήριο και για μια εκπομπή που ΠΟΤΕ δεν σε γούσταρε για καλεσμένο της αλλά και ποτέ δεν σε έπιασε στο στόμα της.

Όσο για σένα ρε Ευαγγελάτο, διολισθαίνεις ακόμα περισσότερο. Να δούμε σε πόσα μέτρα στο πάτο του βαρελιού θα σταματήσεις. Κρίμα και σε είχαμε σε κάποια υπόληψη. Κατέβασε ρε τις ανοησίες που γράφεις. Μην γίνεσαι περίσσότερο ρόμπα. Παρόντες είμασταν και βλέπαμε..Παρόντες.

makeleio.gr 

1 σχόλιο:

  1. Αϊβαλιώτη ο,τι έχεις να πεις να το πεις face to face με αυτούς που κατηγορείς και όχι να κρύβεσαι πίσω από "προστάτες" . Δεν σε τιμά καθόλου μπουλούκο έ μπουλούκο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.