Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ Ν.Δ

ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ  ΣΑΜΑΡΑΣ . ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ.
Διαβαζουμε απο το iefimerida.gr:
ΝΔ: Διαφημιστικό βίντεο με την Αγία Σοφία χωρίς μιναρέδες
Άρωμα...Μεγάλης Ελλάδας έχει το νέο προεκλογικό σποτ της ΝΔ, η οποία επιχειρεί πέρα από την παρουσίαση της πολιτικής φιλοσοφίας του Αντώνη Σαμαρά, να αγγίξει και τις πατριωτικές χορδές των δεξιών και ακροδεξιών ψηφοφόρων. Για αυτό το σκοπό επιστρατεύθηκε και η Αγία Σοφία, η οποία «φιγουράρει»...χωρίς μιναρέδες!


Στο προεκλογικό βίντεο, ο Πρόεδρος της ΝΔ μιλάει...
για τον Ελύτη και λέει πως έχει βαθιά πίστη στους Έλληνες και τις πανάρχαιες ικανότητες τους. «Για να δείξουμε σε όλο τον κόσμο τι θα πει Ελλάδα, τι θα πει δύναμη ψυχής» αναφέρει στο προεκλογικό του βίντεο ο κ. Σαμαρά και αμέσως μετά ακολουθεί ένας στίχος του νομπελίστα ποιητή

«Κι ας μας φωνάζουν αεροβάτες
Φίλε μου όσοι δεν ένιωσαν ποτέ με τι
Σίδερο με τι πέτρες τι αίμα τι φωτιά
Χτίζουμε ονειρευόμαστε και τραγουδούμε!»

Οι λέξεις αρμονικά ταιριασμένες με τις εικόνες: Ελύτης, Παρθενώνας, Μαρία Κάλας, η αφή της ολυμπιακής φλόγας. Και κάπου στο 6:40, κάνει την εμφάνισή της μια ρομαντική εικόνα της Αγίας Σοφίας χωρίς μιναρέδες και με σταυρό στην κορυφή του τρούλου, «κλείνοντας το μάτι» στα αντανακλαστικά των δεξιών και ακροδεξιών ψηφοφόρων...

2 σχόλια:

  1. ΒΡΕ ...ΑΘΕΟΦΟΒΕ...ΒΡΕ ΒΕΒΗΛΕ ...ΑΓΙΟΓΔΥΤΗ... !! ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΑΝ ΕΙΝΕ ΜΑΣΩΝΑΡΑ/ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΤΙ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ ΕΙΝΕ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΟΙ...!! ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΕΕΕ ΓΑΡ ΓΡΑΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ...ΠΥΡΙΝΗ ΡΟΜΦΑΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΩΝ ΣΑΣ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.