Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Παρατηρητές του ΟΑΣΕ στην Ελλάδα- "Μυρίζουν" νοθεία οι εκλογές.


Το μνημονιακό καθεστώς σχεδιάζει νοθεία;

H χθεσινή φράση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλου σε ομιλία του ότι "Δεν θα επιτρέψουμε στην άκρα δεξιά να μπει στη Βουλή" έχει δημιουργήσει σάλο, αφού με δεδομένο ότι ένα κόμμα της τάξης του 4-6%, όπως καταγράφεται από όλες τις δημοσκοπήσεις, είναι βέβαιο ότι εισέρχεται στην Βουλή, εκτός...

Εκτός και αν έχει βάση η φημολογία ότι θα επιχειρηθεί με κάποιο τρόπο νοθεία σε βάρος των μικρών στις εκλογές από τον εκλογικό μηχανισμό που έτσι ή αλλιώς ελέγχεται από τους δύο καθεστωτικούς μονομάχους, της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Άλλωστε μόνο έτσι δικαιολογείται η βεβαιότητα του Ε.Βενιζέλου, ότι "Δεν θα επιτρέψουμε στην άκρα δεξιά να μπει στη Βουλή".

 Πως αλλιώς θα αποτρέψουν ένα κόμμα από την στιγμή που θα συμπληρώσει το 3% να μπει στην Βουλή (παρεπιπτόντως να σημειώσουμε ότι στις ηλικίες κάτω των 25 ετών η "άκρα δεξιά" δηλαδή οι σκληροπυρηνικοί της εθνική δεξιάς, ο Λαϊκός Σύνδεσμος, εμφανίζεται στις μεγάλες αστικές περιοχές ΔΕΥΤΕΡΟ κόμμα!);


Και το ερώτημα είναι, αν έχουν την δυνατότητα να κάνουν νοθεία θα περιοριστεί μόνο στην "ακροδεξιά" ή θα επεκταθεί και στα άλλα κόμματα; Τα "καλά" του 2000 τα έχουμε ξεχάσει; Όπου 150.000 ξένοι άλλαξαν την βούληση του ελληνικού λαού.

Μην ξεχνάμε ότι τα μικρά κόμματα δεν θα έχουν εκλογικούς αντιπροσώπους σε όλα τα εκλογικά κέντρα.

Υπηρεσική κυβέρνηση δεν υπάρχει. Δηλαδή όλος ο μηχανισμός του υπουργείου Εσωτερικών είναι στα χέρια των καθεστωτικών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. 

Και πέρα απ'όλα αυτά υπήρξε σήμερα μια άλλη ανησυχητική εξέλιξη: Κατ'απαίτηση της Ρωσίας, αφίχθηκε αντιπροσωπεία εκλογικών παρατηρητών του ΟΑΣΕ (Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Σνεργασία στην Ευρώπη) και συναντήθηκε με εκπροσώπους των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αντικείμενο την "καθαρότητα" των επικείμενων εκλογών.

Όλα αυτά την επαύριο της αποκάλυψης του defencenet.gr ότι η Μόσχα στέλνει δικούς της παρατηρητές στις ελληνικές εκλογές.

Δεν θέλουμε να ισχυριστούμε κάτι, χωρίς να έχουμε ισχυρά στοιχεία, αλλά τα παραπάνω γίνονται για πρώτη φορά και για πρώτη φορά διατυπώνεται η βεβαιότητα από έναν πρόεδρο κόμματος που κατείχε μάλιστα την εξουσία στην χώρα, ότι "Δεν θα επιτρέψουμε σε ένα άλλο κόμμα να μπει στην Βουλή". Τι συμβαίνει;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.