Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ


ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ...ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΛΑΒΕ .ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ "ΤΣΙΜΠΑΝΕ" ΑΠΟ ΤΑ "ΜΑΓΙΚΑ" ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Προσωπική επιστολή από τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, γνωστοποίησε ότι έλαβε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, κίνηση που -όπως εκτιμά- αντανακλά το ενδιαφέρον της Μόσχας για τις εξελίξεις στη χώρα μας.

«Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση παρέλαβα επιστολή του προέδρου Πούτιν, που μου διαβίβασε η πρεσβεία της Ρωσίας. Αν και η επιστολή είναι προσωπική, νομίζω ότι αντανακλά το ενδιαφέρον της ομόδοξης Ρωσίας για την πατρίδα μας, γεγονός που το βρίσκω εξαιρετικά ενθαρρυντικό για την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ..

Πάντως, η επιθυμία του κ. Καρατζαφέρη να είναι κοντά στον Ρώσο πρόεδρο είναι γνωστή.

Αμέσως μετά την επανεκλογή του στον προεδρικό θώκο της Ρωσίας τον περασμένο Μάρτιο, ο κ. Πούτιν έλαβε θερμή συγχαρητήρια επιστολή από τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., ενώ πριν από μισό μήνα περίπου ο φωτογραφικός φακός είχε «συλλάβει» ανεπίσημη συνάντηση του κ. Καρατζαφέρη με τον στενό συνεργάτη του Ρώσου προέδρου, Ιβάν Σαββίδη, σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.


1 σχόλιο:

  1. http://www.enikos.gr/politics/40588,Telika_esteile_epistolh_o_Poytin.html

    Μέχρι πριν από λίγο υπήρχαν αμφιβολίες για το αν Βλάντιμιρ Πούτιν είχε αποστείλει επιστολή στον Γιώργο Καρατζαφέρη, καθώς οι Ρώσοι δεν επιβεβαίωναν ούτε διέψευδαν τον ισχυρισμό του προέδρου του ΛΑΟΣ. Ο κ. Καρατζαφέρης, όμως, έβγαλε στη δημοσιότητα την επιστολή, την οποία μάλιστα και σχολίασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.