Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Προεκλογικό δώρο στο μαρξιστικό παρακράτος. (Τις προσεχείς ημέρες ίσως κάποιοι επιχειρήσουν να ευχαριστήσουν το βαθύ ανθελληνικό κράτος για το συγκεκριμένο δώρο).



ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ. ΤΟ ΒΑΘΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΙΣΩΣ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ...

ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΘΗΡΙΩΔΙΑ ΤΗΣ MARFIN!

Σήμερα, συμπληρώνονται δύο χρόνια από την σύγχρονη κομμουνιστική θηριωδία της Marfin. Και βέβαια, όχι μόνο δεν έχουν πιαστεί οι δράστες, αλλά επιπλέον η υπόθεση πάει στο αρχείο! Στα μουλωχτά, τώρα λίγες ημέρες προ των εκλογών, που κανένας δεν πολυασχολείται με άλλα πράγματα. Αναφέρει σχετικά ρεπορτάζ της εφημερίδας Καθημερινή:
ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Η ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΤΗΣ MARFIN.

Ρεπορτάζ : Γιάννης Σουλιώτης Στο αρχείο ενδέχεται να μπει η υπόθεση εμπρησμού της Marfin, στα επεισόδια της 5ης Μαΐου 2010, που συγκλόνισαν την Ελλάδα. Πηγή από την Εισαγγελία Πρωτοδικών αποκάλυψε στην «Κ» ότι η ποινική δίωξη που ασκήθηκε προ μηνών δεν αφορά σε συγκεκριμένα πρόσωπα, καθώς αυτά δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστούν, αλλά στρέφεται κατά αγνώστων δραστών. Εάν οι κατηγορίες δεν προσωποποιηθούν ούτε στο στάδιο της κύριας ανάκρισης, τότε η έρευνα για τον τραγικό θάνατο των τριών υπαλλήλων της τράπεζας, Επαμεινώνδα Τσάκαλη, Παρασκευής Ζούλια και Αγγελικής Παπαθανασοπούλου, θα οδηγηθεί σε αδιέξοδο. «Σε μια τέτοια περίπτωση, ο φάκελος θα καταλήξει στο αρχείο Αγνώστων Δραστών», τόνισε στην «Κ» πηγή από την Εισαγγελία. Αντίθετα, κατά συγκεκριμένων προσώπων στρέφονται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι κατηγορίες για την απόπειρα εμπρησμού του βιβλιοπωλείου «Ιανός», που προηγήθηκε της επίθεσης στο υποκατάστημα της Marfin, στην οδό Σταδίου. Το αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας γι’ αυτό το σκέλος της έρευνας κρίθηκε ότι επαρκεί για την απαγγελία κατηγοριών. Η Εισαγγελία προχώρησε σε άσκηση ποινικής δίωξης τον περασμένο Δεκέμβριο και η υπόθεση διαβιβάστηκε στην κύρια ανάκριση στα τέλη Ιανουαρίου. Λίγες εβδομάδες αργότερα, ο φάκελος χρεώθηκε στη 2η τακτική ανακρίτρια, η οποία έχει αναλάβει την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης. Στη δικογραφία της Κρατικής Ασφάλειας ως «ύποπτα» αναφέρονται τέσσερα άτομα, 22 έως 37 ετών, που στις 29 Απριλίου 2011, λίγες ημέρες πριν από τη συμπλήρωση ενός έτους από το συμβάν, είχαν προσαχθεί για γραπτές εξηγήσεις στην Κρατική Ασφάλεια. Δύο από αυτά φέρεται να μετείχαν στην ομάδα που επιτέθηκε στον «Ιανό», ενώ οι άλλοι δύο συνδέονται από την ΕΛ. ΑΣ. με τον εμπρησμό της Marfin. Όπως πάντως αποκαλύπτουν στην «Κ» οι συνήγοροι των τεσσάρων, διώξεις για την απόπειρα εμπρησμού του βιβλιοπωλείου αντιμετωπίζουν και οι τέσσερις ύποπτοι. Το αποδεικτικό υλικό της ΕΛ. ΑΣ. περιλαμβάνει τις καταθέσεις τριών αυτοπτών μαρτύρων, 41 «πλέον αξιοποιήσιμες» φωτογραφίες και μία ανώνυμη επιστολή που διαβιβάστηκε στην Ασφάλεια στις 15 Απριλίου 2011.
Τα συμπεράσματα δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.