Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ιερός Λόχος: Ένας χρόνος παρουσίας και προσφοράς στα πατριωτικά δρώμενα.




 
Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την στιγμή που μία παρέα Ελλήνων πατριωτών συγκεντρώθηκε σε μία οικία των Αθηνών με σκοπό την ίδρυση μίας νέας πατριωτικής οργανώσεως. Είχε προηγηθεί η πισώπλατη μαχαιριά από ένα άθλιο υποκείμενο, που παρέα με τους αξιοθρήνητους υποτακτικούς του παρίσταναν τους συναγωνιστές μας. Και όμως. Παρά την έκπληξη και την πίκρα που μας προκάλεσε η συμπεριφορά του εν λόγω "κυρίου" δεν απογοητευτήκαμε. Δεν τα παρατήσαμε. Εγερθήκαμε από τις στάχτες μας. Ανασυγκροτηθήκαμε.

Αυτό τον χρόνο γίναμε σοφότεροι, δυνατότεροι, καλύτεροι. Γνωριστήκαμε με σπουδαίους συνέλληνες αλλά και ελληνόφωνα ανθρωπάκια. Συναντήσαμε έντιμους συναγωνιστές αλλά και δολοπλόκους ελλαδεμπόρους γεμάτους δίψα για αρχηγιλίκια και προβολή. Με αγώνες στους δρόμους, με παροχή έγκυρης ενημέρωσης στον χώρο του διαδικτύου, με στήριξη οποιασδήποτε πατριωτικής φωνής που ζήτησε την αρωγή μας βάλαμε και εμείς το λιθαράκι μας στην προσπάθεια για Εθνική Ελευθερία και Εθνική Ανεξαρτησία.

Και συνεχίζουμε. Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία. Συνεχίζουμε. Ως την τελική Νίκη, ως την στιγμή που οι υπηρέτες των δυνάμεων του σκότους, αφανείς και εμφανείς,-αλλά κυρίως οι αφανείς, οι περισσότερο επικίνδυνοι- οδηγηθούν στην αγχόνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.