Τρίτη 1 Μαΐου 2012

"ΘΑ" καταργήσει τον λαθρονόμο του Ραγκούση λεει ο Αντωνάκης Σαμαράς


Βγάζει τα τελευταία βαριά "ΘΑ" ο Ελλαδέμπορας Σαμαράς . Θυμήθηκε τον νόμο Ραγκούση για τους λαθρομετανάστες . Ξέχασε που άνοιξε τα σύνορα στην Αλβανία με αποτέλεσμα να γίνει η Ελλάδα έρμαιο των Αλβανών.
Διαβαζουμε απο το eglimatikotita.gr:
Με μια εκτενή αναφορά στο μεταναστευτικό ζήτημα και με τη δέσμευση πως ο πρώτος νόμος που θα περάσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα είναι αυτός που θα καταργεί το νόμο Ραγκούση για τους λαθρομετανάστες εμφανίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς στην προεκλογική του ομιλία στο κλειστό γυμναστήριο της ΕΑΠ στην Πάτρα.....
Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε χαρακτηριστική αναφορά στα όσα έχουν περάσει οι κάτοικοι της Πάτρας από τους λαθρομετανάστες, λέγοντας πως....

«εσείς στην Πάτρα έχετε πολύ άσχημη εμπειρία» και υποστήριξε πως επί πολλά χρόνια «ΠΑΣΟΚ και Αριστερά καθύβριζαν όποιον τολμούσε ακόμα και να το αναφέρει.
 Ούτε τη λέξη δεν άφηναν να ακουστεί.
Πρώτος νόμος της τελευταίας κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ ήταν ο νόμος Ραγκούση! Που έκανε την Ελλάδα 'μαγνήτη' για τους παράνομους μετανάστες. Με το νόμο Ραγκούση έστειλαν το μήνυμα ότι εδώ δίνουμε εύκολα και αυτόματα ελληνική ιθαγένεια σε όποιον ξένο περάσει τα σύνορά μας».

Για να δεσμευθεί στη συνέχεια πως «πρώτη απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ θα είναι να καταργήσουμε το νόμο Ραγκούση. Και θα το κάνουμε. Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι 'ξέφραγο αμπέλι'».

Στην ομιλία του ο κύριος Σαμαράς τόνισε πως αναφορικά με την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης στόχος της ΝΔ είναι «τα σύνορα να φυλαχτούν καλά, να πάψουν να έρχονται καινούργιοι λαθρομετανάστες και να δημιουργηθούν χώροι για τη φύλαξή τους μέχρι να απελαθούν στις πατρίδες τους».
Υποστήριξε δε ότι ήδη ετοιμάζει κοινή ευρωπαϊκή πολιτική για τη λαθρομετανάστευση μαζί με τους πρωθυπουργούς Ισπανίας και Πορτογαλίας, «γιατί και η Ευρώπη πλέον ανησυχεί». Επίσης ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι «η λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα απειλεί πια την ίδια την Συνθήκη του Σένγκεν και αν δεν τους σταματήσουμε εμείς, αν δεν τους απελάσουμε εμείς, σε λίγο θα απομονωθεί η Ελλάδα από την υπόλοιπη Ευρώπη».

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.