Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΕΡΙ "ΡΟΖ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ"Χρυσή Αυγή: Υβριστής ο Ευαγγελάτος - Ουφολόγος ο Χαρδαβέλας

Για συκοφάντες που προσπαθούν να ανακόψουν την «ανοδική πορεία της Χρυσής Αυγής» προς την Βουλή, κάνει λόγο το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, διαψεύδοντας τα σημερινά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο κ. Μιχαλολιάκος είναι συνιδιοκτήτης «ροζ» ξενοδοχείου στην Πλατεία Αττικής.

Στην ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή, μιλά για «συνειδητά ψεύδη» και υποστηρίζει ότι το ξενοδοχείο New Dream, στο διοικητικό συμβούλιο του οποίου υποτίθεται ότι μετέχει ο Νίκος Μιχαλολιάκος ως συνιδιοκτήτης, δεν έχει καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή, καθώς όπως τονίζει «η επιχείρηση ανήκει σε μια οικογένεια Βορειοηπειρωτών».

Παράλληλα, η Χρυσή Αυγή εξαπολύει δριμεία επίθεση με σκληρούς χαρακτηρισμούς εναντίον των δημοσιογράφων Νίκου Ευαγγελάτου και Κώστα Χαρδαβέλα, για τα δημοσιεύματά τους, ενώ απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη το σύνολο των ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν την είδηση για το επίμαχο ξενοδοχείο.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:


Εδώ και λίγες ώρες, τα κέντρα εκείνα που προσπαθούν να ανακόψουν την ανοδική πορεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην ελληνική κοινωνία, βρήκαν ένα νέο σενάριο για να πλήξουν το Κίνημά μας και συγκεκριμένα την οικογένεια του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, την οποία εμφανίζουν ως ιδιοκτήτες ξενοδοχείου της οδού Λιοσίων, στο οποίο όπως λένε εργάζονται αλλοδαποί. Οι άνθρωποι μέσα στην απελπισία τους για να βρουν κάτι εναντίον μας γράφουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΥΔΗ εφόσον τόσο ο Ν. Ευαγγελάτος, όσο και ο Κ. Χαρδαβέλας έστειλαν δημοσιογράφους και κάμερες για «ρεπορτάζ» και γνωρίζουν την πάσα αλήθεια.

Το ξενοδοχείο New Dream ουδεμία σχέση έχει με εμάς και αυτοί που το υποστηρίζουν γνωρίζουν ότι ιδιοκτήτες είναι μια οικογένεια Βορειοηπειρωτών. Ο Ν. Ευαγγελάτος, έχει αναδειχθεί σε Νο1 υβριστή μας τις τελευταίες ημέρες διά της ιστοσελίδος Newsit γιατί ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής κατ' επανάληψη ΑΡΝΗΘΗΚΕ να του δώσει συνέντευξη. Εις ό,τι αφορά τον διακεκριμένο... ουφολόγο-ερευνητή Χαρδαβέλα, να σας θυμίσουμε μόνο ότι 3 ημέρες πριν δήλωσε ότι ο Ν. Μιχαλολιάκος έχει ταξιδέψει στην Γερμανία (την οποία δεν έχει επισκεφθεί ποτέ...) για να γιορτάσει την επέτειο γέννησης του Χίτλερ! Αυτά για να ξέρουν οι αναγνώστες μας ποιοι πρωτοστατούν στην παραπληροφόρηση εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Τον λόγο βεβαίως θα έχει η Δικαιοσύνη.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Γραφείο Τύπου

Υ.Γ.: Όσα ενημερωτικά μέσα αναπαρήγαγαν ήδη την ψευδή είδηση και αρνηθούν να δημοσιεύσουν τη διάψευση της Χρυσής Αυγής, θα είναι εξίσου υπεύθυνα με τους εμπνευστές της και θα κληθούν να λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.