Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Παραλήρημα Τσίπρα εναντίον των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Άλλη μία είδηση που δεν προέβαλαν τα "πατριωτικά" ιστολόγια που πρόσκεινται στον Καμμένο.



ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΕΙ Ο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ.

ΤΣΙΠΡΑΣ: «Η Ελλάδα στέλνει στρατεύματα στο Αφγανιστάν για να βομβαρδίζονται εκεί άμαχοι.»

Επειδή αρκετά περιμέναμε μία απάντηση ειδικά από το ΥΠΕΘΑ και την Διεύθυνση Ενημέρωσης, προς τον Πρόεδρο της Κ.Ο του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ όσον αφορά την δραστηριότητα των Ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων στο Αφγανιστάν, επιθυμούμε να πληροφορήσουμε περί της αποκατάστασης της αλήθειας τον κύριο Τσίπρα και τους συντρόφους του, παλιούς και νέους.

Σε αντιμιλιταριστικό παραλήρημα κατά των ΕΔ και των συμμαχικών υποχρεώσεων της χώρας μας που ούτε αυτές μετά τις οικονομικές αναγνωρίζει προέβη ο Πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ κατά της χθεσινή του διακαναλική συνέντευξη. Η ακριβής φράση που αφορούσε την μεταναστευτική πολιτική του συνδυασμού του ήταν: «Όσο η Ελλάδα στέλνει στρατεύματα στο Αφγανιστάν για να βομβαρδίζονται εκεί άμαχοι, τόσο περισσότερο θα έχουμε ρεύματα μεταναστευτικότητας από το Αφγανιστάν και από άλλες περιοχές και εδώ στην Ελλάδα.»
Διαβάζουμε στο army.gr από τις Επιχειρήσεις Υποστήριξης της Ειρήνης στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ:

«Μετά την ανατροπή του καθεστώτος των Ταλιμπάν από τη Βόρεια Συμμαχία και προκειμένου να αποκατασταθεί κλίμα ασφαλείας στην πρωτεύουσα Καμπούλ, ώστε να διεξαχθούν δημοκρατικές εκλογές, δημιουργήθηκε από το ΝΑΤΟ η «Διεθνής Δύναμη Ασφαλείας και Βοήθειας» (ISAF). Η Ελλάδα συμμετέχει στην ISAF με την Ελληνική Δύναμη Αφγανιστάν (ΕΛΔΑΦ), η οποία αποτελείται από ένα Λόχο Μηχανικού, ειδικής σύνθεσης, ενισχυμένο με στοιχεία ασφαλείας και διοικητικής μέριμνας, συνολικής δύναμης περίπου 120 στελεχών. Η αποστολή της ΕΛΔΑΦ είναι κυρίως η κατασκευή έργων Μηχανικού, προς όφελος της ISAF. Η χώρα μας συμμετέχει επίσης και με αριθμό στελεχών και των τριών Κλάδων των ΕΔ, στο Επιτελείο της ISAF, της Πολυεθνικής Ταξιαρχίας Καμπούλ (KMNB) και της Διοίκησης του Αεροδρομίου της Καμπούλ (ΚΑΙΑ).»

Σε μια πιο απλή γλώσσα οι άνδρες και οι γυναίκες των ΕΔ εκεί φτιάχνουν δρόμους, εκτελούν μεταφορές, προσφέρουν υγειονομική περίθαλψη και κατέχουν διάφορες διοικητικές θέσεις στα συμμαχικά επιτελεία.

Δεν είναι φονιάδες των λαών οι συνάδελφοι στρατιωτικοί κύριε Τσίπρα όπως εσείς και οι λοιποί αριστεροί αντιμιλιταριστές διεθνιστές του κώλου θέλετε να τους παρουσιάζετε για την δημιουργία εντυπώσεων κατά των ενστόλων γενικά σε όποιο ΣΑ ή κλάδο των ΕΔ και εάν υπηρετούν την πατρίδα.

Την πατρίδα που εσείς δεν αναγνωρίζετε γιατί δεν συγχώρησε ποτέ η προδοτική ιδεολογία σας την ήττα σας στα υψώματα, στο Γράμμο και στο Βίτσι από τον Εθνικό Στρατό έχει αναλάβει καλώς ή κακώς διάφορες υποχρεώσεις παρά την ατέρμονη και επίμονη διαφωνία σας. Και αυτό γιατί δεν μπορείτε να συγχωρήσετε ούτε σε όσους ήταν αγγένητοι κατά την επταετία ότι μετά φόρεσαν την στολή του Έλληνα Στρατιωτικού. Μια επταετία που όλοι οι πολιτικοί τότε της φαυλοκρατίας πέρασαν από την κολυμπήθρα του Συλωάμ για επτά χρόνια για να απαλλαγούν από τις αμαρτίες τους επιστρέφοντας ως αντιστασιακοί από την Ευρώπη που έσπερναν εξώγαμα για να γίνουν βασιλιάδες στη θέση του βασιλιά με κληρονομικά δικαιώματα.

Η Ελλάδα λοιπόν δεν βομβαρδίζει αμάχους κύριε Τσίπρα. Εσείς βομβαρδίζετε με ύβρεις και ψέματα ανθρώπους που ξέρετε πως τους έχει αφαιρεθεί το δημοκρατικό δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης από το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης που και εσείς πιστά υπηρετείτε παίζοντας τον ρόλο του καιροσκόπου σοσιαλιστή της νεοελληνικής ψευτονεόπλουτης ελίτ των βορείων προαστίων.

Πιο πολύ όμως λυπάμαι για τους συναδέλφους που θα σας χαρίσουν την ψήφο τους είτε από αγανάκτηση είτε από απογοήτευση που το πάλαι ποτέ παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ είναι τώρα στα χέρια του Βενιζέλου.

Όσο για το όψιμο ενδιαφέρον για τα λεφούσια των λαθρομεταναστών, θα μας απαντήσετε εάν στενή συνεργάτιδα σας βιάστηκε πρόσφατα από ανθρώπους που υπερασπίζεστε;
 
ΦΙΛΟΣΤΡΑΤΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.