Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ο Σαμαράς συνταξιοδοτείται πρόωρα το βράδυ της 6ης Μαΐου


Απίστευτο παρασκήνιο αυτές τις ώρες στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.

Τα μαχαίρια έχουν βγει από τα θηκάρια κι ετοιμάζεται πολιτική σφαγή Σαμαρά και των ανίκανων συμβούλων του από ΑΠΑΝΤΕΣ!

Είναι σαφές πως οποιοδήποτε ποσοστό κάτω από το χειρότερο ποσοστό που κατέγραψε ποτέ η ΝΔ, δηλ. του 34% του 2009, σημαίνει ΗΤΤΑ. Πόσο μάλλον όταν η ΝΔ αδυνατεί να ξεπεράσει και το 24%.

Στα γραφεία της ΝΔ τα έχουν βάψει μαύρα, όχι τόσο γιατί θα αναγκαστούν να συγκυβερνήσουν με το ΠΑΣΟΚ και με άλλους ενδεχομένως, αλλά γιατί ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 6ης ΜΑΙΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, οριστικά στην πολιτική ιστορία αυτής της χώρας.

Η ΝΔ σέρνεται στις δημοσκοπήσεις και αν είχε αξιόπιστο αντίπαλο, σίγουρα θα έχανε και την πρωτιά. Αλλά το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου σέρνεται εξίσου.

Οι ανεπάγγελτοι σύμβουλοι του Σαμαρά αντιλήφθησαν πλέον με κάθε λεπτομέρεια ότι όλα έχουν τελειώσει για αυτούς και ότι η πείνα τους για εξουσία δεν θα ικανοποιηθεί ποτέ. Η παράδοση που υπέγραψαν όλοι μαζί στους εβραίους τραπεζίτες κάνοντας την συγκυβέρνηση και ψηφίζοντας το Μνημόνιο ουσιαστικά θα μείνει χωρίς αντίκρισμα. Διότι είναι πολύ πιθανόν να μην επαρκεί η δύναμη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τον σχηματισμό κυβέρνησης...
Και το Μνημόνιο (ευτυχώς.) είναι στον αέρα.

Στο χρονικό διάστημα από τον Νοέμβριο του 2011 έως σήμερα, ο Αντώνης Σαμαράς μετέτρεψε ένα κόμμα που διεκδικούσε με αξιώσεις την αυτοδυναμία σε ένα από-κόμμα που θα δει την δύναμη του λίγο πάνω από το 20%.

Κι όλοι μέσα στην Νέα Δημοκρατία, αναρωτιούνται: ΓΙΑΤΙ;

Γιατί ο Σαμαράς έσωσε το ΠΑΣΟΚ τον Νοέμβριο του 2011;

Γιατί ο Σαμαράς εκμηδένισε την εκλογική επιρροή της ΝΔ;

Ποιο ήταν το όφελος από όλα αυτά;

Με αυτό το σκεπτικό, μέλη και στελέχη του κόμματος οργανώνονται για την σφαγή της επόμενης ημέρας.

Αντί να κυνηγούν τις ψήφους, συσκέψεις επί συσκέψεων βρίσκονται σε εξέλιξη, ακόμα κι αυτή την στιγμή που δημοσιεύεται αυτό το κείμενο. Συσκέψεις στις οποίες αναλύονται οι κινήσεις της επόμενης ημέρας.

Τουλάχιστον τριάντα Νομαρχιακές της ΝΔ είναι έτοιμες να στασιάσουν την επόμενη ημέρα, αν επιβεβαιωθεί το αποτέλεσμα που φαίνεται. Οι υπογραφές έχουν ήδη μπει στα κείμενα.

Το ίδιο συμβαίνει και στα ''μεγάλα στελέχη'', χωρίς κείμενα φυσικά για να μην καρφωθούν στους ρουφιάνους του Σαμαρά. Οι διαπραγματεύσεις και οι συναλλαγές δίνουν και παίρνουν. Όπως έκανε η Ντόρα στην προεκλογική περίοδο του 2009 για την επόμενη ημέρα.

Οι ομάδες είναι δυο. Οι καραμανλικοί και οι νεοφιλελεύθεροι. Και οι δυο θεωρούν ότι μπορούν να διεκδικήσουν επί ισοις οροις την προεδρία και στην συνέχεια να διεκδικήσουν καλύτερο ποσοστό στις επόμενες εκλογές.

Οι καραμανλικοί (μέσω Καραμανλή ή άλλων) θεωρούν ότι μπορούν να ξαναενώσουν την κεντροδεξιά, συστεγάζοντας ξανά Μπακογιάννη, Καρατζαφέρη, Καμμένο κλπ.

Οι νεοφιλελεύθεροι θεωρούν ότι μπορούν να διαμορφώσουν μια μεγάλη συμμαχία των λεγόμενων μνημονιακών δυνάμεων, με την ταμπέλα του φιλοευρωπαισμού, η οποία θα περιλαμβάνει το εναπομείναν ΠΑΣΟΚ, τα ορφανά του εκσυγχρονισμού, την Μπακογιαννη, την Δράση του Μάνου κλπ.

Οι στρατηγικές τους διαφέρουν ριζικά, αλλά σε ένα πράγμα συμφωνούν μόνο: ότι πρέπει να απαλλαγούν τάχιστα από τον ''επικίνδυνο'', όπως χαρακτηριστικά λένε, Σαμαρά, κι από το ακόμη πιο επικίνδυνο από αυτόν συνονθύλευμα ανίκανων πολανιτων που έχει μαζέψει στην ΝΔ.

Και οι μεν και οι δε, δεν μπορούν να χωνέψουν πως ένας αρχηγός κόμματος εξουσίας μπορεί να κάνει τόσα λάθη μαζεμένα. Τόσες ώστε σίγουρα να καταστρέψει την πορεία του κόμματος του προς την εξουσία. Και αναφέρονται στις διαγραφές βουλευτών, την περίπτωση Συμπιλίδη, το ''ξεβράκωμα'' με το ντιμπειτ και άλλα. Και φυσικά αυτό που του χρεώνουν περισσότερο είναι ότι ''είναι ο κύριος υπεύθυνος της δημιουργίας του κόμματος Καμμένου που αγγίζει ποσοστά 10% πλέον''. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η τραγική συγκέντρωση στις Σέρρες και οι φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, δείχνοντας την γύμνια του Σαμαρά.

Τα μεγαλοστελεχη των τζακιών της ΝΔ δεν μπορούν να συγχωρέσουν στον Σαμαρά ότι χάνουν τους θώκους υπουργών, υφυπουργών, γενικών γραμματέων και διοικητών. Όλα μπορούν να τα συγχωρέσουν. Αυτό με τίποτα.

Κυρίως κάποιοι που έτρεξαν να υπουργοποιηθούν πρώτοι στην συγκυβέρνηση του Νοεμβρη και που ζουν μόνο και μόνο για αυτό.

Το βράδυ της 6ης Μαΐου λοιπόν, και με τα ποσοστά της ΝΔ στο 24%, θα αρχίσει η αποκαθήλωση. Με άμεσες και ευθείες βολές, πέριξ της Συγγρού και πέριξ του Ζαππείου. Ταυτόχρονα, οι περιφερειακές ΝΟΔΕ θα εξευτελίσουν τον Σαμαρά στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ την Δευτέρα το πρωί θα αρχίσουν να συγκαλούνται τα όργανα τους, τα οποία σημειωτέον ο Σαμαράς νομίζει ότι ελέγχει, αλλά δυστυχώς γι' αυτόν τα ελέγχουν άλλοι. Οι Νομαρχιακές βράζουν και περιμένουν ανυπόμονα την στιγμή που αποτινάξουν την δικτατορία των εγκαθέτων πολανιτων που επέβαλλε ο Σαμαράς με το ζόρι.

Τρία πρόσωπα είναι έτοιμα να διεκδικήσουν την ηγεσία της ΝΔ. Ο ένας είναι ένας άοσμος πολίτικος, πρώην διπλωμάτης, ο οποίος θεώρει ότι εκφράζει γενικότερες τάσεις. Ο δεύτερος είναι βουλευτής της Βόρειας Ελλάδας και πρώην υπουργός, ως εκφραστής του καραμανλικού μπλοκ (και με τις ευλογίες της Ραφήνας), και ο τρίτος είναι δήμαρχος του Λεκανοπεδίου, που ευελπιστεί να εκφράσει την (κατακαημένη που πίστεψε τον Σαμαρά) λαϊκή δεξιά.

Οι συνεργάτες του Σαμαρά τα γνωρίζουν σχεδόν όλα. Ο Σαμαράς όχι, διότι του αποκρυπτουν σειρά γεγονότων. Έχουν αρχίσει και τα μαζεύουν ήδη από την Συγγρού, αναφέρουν υπάλληλοι του κόμματος που παρατήρησαν ύποπτες κινήσεις. Ο Σαμαράς γυρίζει μόνος του όλη την Ελλάδα, αρνούμενος να πιστέψει την ξεφτιλα που θα πάθει, ενώ κανένας βουλευτής ή στέλεχος δεν τον βοηθαει. Όλοι κρατούν αποστάσεις, περισσότερο και από αυτές που κράτησαν από τον Καραμανλή το 2009.

Τελευταίο όπλο πανικού, η λάσπη και οι προβοκάτσιες. Αλλά η τραγική προχειρότητα και ο ερασιτεχνισμός που τους χαρακτηρίζει, τους εκθέτει στα μάτια όλων.

Την Κυριακή 6 Μαΐου ο Σαμαράς συνταξιοδοτείται πρόωρα. Ας πρόσεχε.



Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ



1 σχόλιο:

  1. ‎""ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ<>

    H ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛ. ΒΑΣ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ 14ο ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ. ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ 69 ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ TOY 2007 ΑΠ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΣΩΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ OI ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ¨ΔΑΝΕΙΣΤΗ¨ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΛΛΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΙΚΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ
    ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 1&2 ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ:
    1 ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ (Ο) ΟΜΙΚΡΟΝ ΤΟΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
    2 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.
    3 ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.
    4 ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΘΑ ΑΧΡΙΣΤΕΥΤΕΙ.
    5 ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ.
    6 ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ.
    7 ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ - 6 ΚΡΑΤΗ ΤΡΙΑ ΜΕΡΟΝΥΚΤΑ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ.
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΗ.
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ""

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.