Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ "ΜΑΡΦΙΝ" ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ... ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ! ΜΗΠΩΣ KATEBAINOYN ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;



ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΤΗΝ MARFIN... ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ...
Η επίθεση με βόμβες μολότοφ, στο υποκατάστημα της τράπεζας Marfin, η οποία οδήγησε σε πυρκαγιά είχε σαν αποτέλεσμα τρεις νεκρούς. Δύο γυναίκες και ένας άνδρας, υπάλληλοι της τράπεζας, βρέθηκαν νεκροί, πιθανόν από τις αναθυμιάσεις. Πρέπει επίσης να προστεθεί ότι έρευνες διεξάγει η Αστυνομία. Οι μολότωφ ρίχτηκαν στην Τράπεζα κατά τη διάρκεια των σημερινών διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας κατά των σκληρών οικονομικών μέτρων που πήρε η κυβέρνηση.

Στην τράπεζα εγκλωβίστηκαν συνολικά 8 άτομα. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα.

Απεγκλώβισαν αμέσως τέσσερις γυναίκες κι έναν άντρα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα σε νοσοκομεία, ενώ αυτοί τους είπαν ότι είχαν παγιδευτεί κι άλλοι υπάλληλοι.

Οι πυροσβέστες ανέβηκαν στους ορόφους και στον τρίτο όροφο, βρήκαν νεκρούς τις δύο γυναίκες και τον έναν άνδρα, οι οποίοι έπαθαν ασφυξία από τους καπνούς. Η μία από τις γυναίκες είχε προσπαθήσει να βγει στο μπαλκόνι αλλά δεν πρόλαβε.

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ MARFIN... ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΘΑΥΡΙΑΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ... ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΡΗ;

ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.