Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΕΦΑΓΕ ΚΡΑΞΙΜΟ Ο ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ (BINTEO)


ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΗ ΣΕ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ 1000 ΘΕΣΕΩΝ.

O Αντώνης Σαμαράς ανέβηκε στο βήμα καταχειροκροτούμενος από τους οπαδούς του κόμματος που έχουν κατακλύσει το χώρο του γηπέδου, αν και κατά την είσοδό του στο χώρο έγινε αποδέκτης διαμαρτυριών από συγκεντρωμένους, αγανακτισμένους πολίτες που διαδήλωναν κατά του μνημονίου.

Ο αρχηγός της ΝΔ άρχισε την ομιλία του κάνοντας λόγο για νέα μεταπολίτευση. Αναφέρθηκε επίσης στην τρομοκρατία της αριστεράς, στο ΠΑΣΟΚ που όπως είπε κυβέρνησε με ψέματα. Στο επίκεντρο του λόγου του και όσοι προχώρησαν στη δημιουργία νέων κομμάτων αλλά και τα σενάρια συνεργασιών.

Νωρίτερα ο κ. Σαμαράς είχε καταλύσει στο ξενοδοχείο "Αστήρ" όπου συναντήθηκε με στελέχη του κόμματος. Σύμφωνα με το dete.gr, όπως και στην συγκέντρωση Βενιζέλου έτσι και σε αυτήν του Σαμαρά... δεν έλειψαν τα πούλμαν. Αν και το γήπεδο της ΕΑΠ χωρά 1.000 άτομα, τουλάχιστον 5 πούλμαν εντοπίστηκαν στην παραλιακή ζώνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ TΩΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΏΝ :

 

 thebest

1 σχόλιο:

  1. "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    H ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛ. ΒΑΣ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ 14ο ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ. ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ 69 ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ TOY 2007 ΑΠ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΣΩΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ OI ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ¨ΔΑΝΕΙΣΤΗ¨ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΛΛΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΙΚΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ
    ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 1&2 ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ:
    1 ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ (Ο) ΟΜΙΚΡΟΝ ΤΟΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
    2 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.
    3 ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.
    4 ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΘΑ ΑΧΡΙΣΤΕΥΤΕΙ.
    5 ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ.
    6 ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ.
    7 ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ - 6 ΚΡΑΤΗ ΤΡΙΑ ΜΕΡΟΝΥΚΤΑ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ.
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΗ.
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ""

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.