Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Αντωνάκη (Σαμαρά) πες αλεύρι, ο Αλέφαντος σε γυρεύει...


Τρεις μέρες πριν από τις κρισιμότερες εκλογές της χιλιετίας, αγαπητέ αναγνώστη, έχω ιερό καθήκον να σε πείσω να πας την Κυριακή να ψηφίσεις, για να γυρίσουν (Δευτέρα πρωί) ο ήλιος, η ανάπτυξη ίσως και ο Βαλβέρδε...

Για τον λόγο τούτο επιστρατεύω τα μεγάλα μέσα: το συγκλονιστικό μανιφέστο του Αλέφαντου στο ΤηλεΑστυ (Μουτσάτσου, μάθε μπαλίτσα απ' τον άρχοντα). Ο Νικόλας μου έστειλε μηνύματα σε όλους:

Στον Σαμαρά: «Σας καλάω σε ντιμπέι, κύριοι. Ο ελληνικός λαός καλάει ντιμπέι Βενιζέλο - Σαμαρά. Και οι δημοσιογράφοι αφήστε το παραμύθι. Πρετεντέρη, να του κάνετε ερωτήσεις, πες του "μη μου λες όταν σου λέω να πας στην Ομόνοια, να πάω απ' τα Πατήσια". (σ.σ.: Ακολουθεί πολιτική διαφήμιση). Θα πας εκεί στο ΛΑΟΣ. Αλέφαντος Αναστάσιος του Νικολάου. Αριστούχος. Στο Χάτζβιλντ. Εχει κάνει αεροναυπηγός δυναμικής ρευστών, δεν πήγε στο ΝΑΣΑ, τον ζητάγανε. Κάνε ντιμπέι, Σαμαρά. Φοβιτσάρη, ε φοβιτσάρη».

Στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ: «Εσείς που φοράτε τα βραχιόλια και το φόρεμα και ιστορίες και κάνετε βόλτα με τη Μιμή Ντενίση στο Κολωνάκι, μπορεί να περάσει ο Χριστός δίπλα μεταμφιεσμένος και να πει "παιδιά, δώστε μου μια βοήθεια" και να του πείτε "κάνε μας τη χάρη, πάρτε τον, κύριε αστυνόμε". Τι λέτε, ρε; ΛΑΟΣ - Καρατζαφέρης - Αλέφαντος Νικόλαος (στο σημείο αυτό ο δημοσιογράφος ενημερώνει τον Νικόλα μου ότι δεν είναι ο ίδιος υποψήφιος, αλλά ο γιος του). Ημασταν ΠΑΣΟΚ. Παπουτσή, σε χαιρετήσαμε, πήγαμε ΛΑΟΣ».


ΣΧΟΛΙΟ : ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΡΕ ΑΛΕΦΑΝΤΕ...ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣ ΛΙΓΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.