Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ουρανία Μιχαλολιάκου: Είμαι κόρη ενός σημαντικού άνδρα


Με την ακροδεξιά να "σηκώνει κεφάλι" σε ολοένα και περισσότερες χώρες της Ευρώπης, τόσο πιο γνωστά γίνονται στο ευρύ κοινό πολλά μέλλη των κομμάτων της ιδεολογίας αυτής. Ωστόσο η σύγχρονη ακροδεξιά δεν μονοπωλείται από άνδρες, αλλά έχει έντονο το... γυναικείο άρωμα.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Μαρίν Λεπέν του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου που στον πρώτο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών, άγγιξε το ποσοστό ρεκόρ του 18%.

Και η ελληνική ακροδεξιά όμως έχει έντονη γυναικεία παρουσία. Ο λόγος για την Ουρανία Μιχαλολιάκου, κόρη του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής. Η Ουρανία πρωτοστατεί στο Μέτωπο Γυναικών του κόμματος.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, η Ουρανία Μιχαλολιάκου είναι 24 ετών και δεν θα συμμετάσχε στις επερχόμενες εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου, όμως θεωρείται σίγουρο πως στις μεθεπόμενες θα είναι υποψήφια με το κόμμα του πατέρα της.

Στην ερώτηση «πώς αισθάνεστε για το «βαρύ» επώνυμό σας;» η ίδια απαντάει με αφοπλιστική ειλικρίνεια:
«Αισθάνομαι όπως κάθε παιδί ενός οποιουδήποτε σημαντικού άντρα, είτε δέχομαι επιθέσεις λόγω του επωνύμου μου, που είμαι περήφανη γι΄αυτό, είτε κρίνομαι αποκλειστικά και μόνο ως Ουρανία –για τον εαυτό μου, τις επιλογές μου και τίποτε άλλο».

Η κόρη του «σκληρού» της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει πως έχει φίλους που ψηφίζουν ΚΚΕ, με τους οποίους όμως δεν μαλλιοτραβιέται λόγω πεποιθήσεων. «Το γεγονός πως διαφωνούμε σε κάποια σημαντικά σημεία δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουμε κοινωνικές σχέσεις ή δεν θα συζητάμε καν μεταξύ μας. Πολλοί από τους φίλους και γνωστούς που ανήκουν στο χώρο της Αριστεράς τελευταία ξεκίνησαν να μου δίνουν πολλά δίκια», καταλήγει.

Το lifestyle προκαλεί αλλεργία στην 24χρονη πτυχιούχο Ψυχολογίας και Κοινωνιολογίας, κάτι που θα συνεχίσει να συμβαίνει ακόμη και αν ο πατέρας της καθίσει στα βουλευτικά έδρανα. «Το πολιτικό lifestyle δεν με αφορά. Οι πολιτικοί είναι για να εργάζονται για την Ελλάδα, όχι για να απασχολούν τα μεσημβρινά και τα lifestyle έντυπα. Δεν μου αρέσει, αλλά ούτε επιδιώκω τη δημοσιότητα» δήλωσε.

iefimerida.gr

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στήν κοπέλα, ωραία τούς τα είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλά τα λες κοπέλα μου και να συνεχίσεις να σκέφτεσαι και να συμπεριφέρεσαι το ίδιο . ΄Ασε τους λασπολόγους να σε επικρίνουν . Ξέρεις , η λάσπη γυρίζει , αργά ή γρήγορα , σ΄ αυτούς που την πετάνε . ΄Εξ άλλου , ο καθένας ό,τι έχει μέσα του βγάζει προς τα έξω , δηλαδή εάν έχει ομορφιά ψυχής , εννοείται ότι ομορφιά βγάζει , ενώ αυτός που μέσα του έχει σκατ΄ , μόνον βόθρο τα μυρίζουν οι λέξεις που θα αρθρώνει . Γι΄ αυτό μην πτοείσαι από κακοήθειες και ανεγκεφαλιές . Οι κενές περιεχομένου φιγούρες του lifestyle αφορούν τις ψωνισμένες και τις φαντασμένες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.