Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ "ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΤΙΜΕΣ"


ΕΙΚΟΝΕΣ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ  .ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΥΡΑΣ.
Απο in.gr
Μέλη της πακιστανικής κοινότητας προσευχήθηκαν στην πλατεία Κοτζιά για τη μνήμη του 27χρονου Πακιστανού μετανάστη, που δολοφονήθηκε την Τετάρτη στα Πετράλωνα.
Περίπου 300 Πακιστανοί είχαν μεταφέρει στην πλατεία Κοτζιά και το φέρετρο με τη σορό του θύματος, ενώ τήρησαν και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 27χρονου.
Η τελετή στη μνήμη του νεαρού μετανάστη πραγματοποιήθηκε πριν από την συγκέντρωση στην Ομόνοια για το αντιφασιστικό συλλαλητήριο. Στη συνέχεια ενώθηκαν με το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία Ομονοίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος Πακιστανός είχε δολοφονηθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης στα Πετράλωνα, την ώρα που πήγαινε με το ποδήλατό του στη δουλειά του.
Οι δύο δράστες, Έλληνες ηλικίας 25 και 29 ετών, επιτέθηκαν στον 27χρονο και ο ένας τον τραυμάτισε με μαχαίρι στον θώρακα, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

3 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΚΙΣΤΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΕΛΙΩΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ . ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τοσοι Ελληνες οπως λεει και ο προλαλησαντας που σκοτωναν τα πακιστανα που ηταν για να φωναξουν εναντια των λαθρομεταναστων.....κι αν θελουν οι αναρχες τα αλλοδαπα να εχου ιθαγενεια να τους παρουν και να πανε σε μια ερημο στην σιβηρια και να ζηαουν ολοι μαζι και να τους δωσουν την ιθαγενεια που ζητουν οχι την ελληνικη γιατι η ιθαγενεια δεν αποκτιεσαι γενιεσαι με αυτην ....ειναι γονιδιακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝΕ ΣΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΗΔΑΣ ΜΑΣ.ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ.ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.