Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Δεν δαγκώνει η Χρυσή Αυγή (η δαγκώνει;)


του Σπυρίδωνος Σουσάνη
Δεν καταλαβαίνω την αποστροφή των πολιτικών και δήθεν προοδευτικών κομμάτων σε ένα..
κόμμα όπως της Χρυσής Αυγής. Είναι νόμιμο κόμμα και εκπροσωπεί το 7 % του Ελληνικού λαού. Έχουν τα ίδια δικαιώματα με όλους.
Φοβούνται τον πατριωτικό λόγο τους ;
Γιατί δεν αντέδρασαν το ίδιο όταν το ΚΚΕ έγινε Νόμιμο κόμμα ;
Γιατί δεν αντέδρασαν με τον ΣΥΡΙΖΑ όταν μέχρι χθες τον είχαν συνδέσει με τους αναρχικούς που έκαιγαν και κατέστρεφαν την Αθήνα.
Τι είναι αυτό που τους προκαλεί αλλεργία και τρόμο και δεν κάθονται σε ένα τραπέζι με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ;
Βάπτισαν Ναζί και χουντικούς την Χρυσή Αυγή.
Οι γιαλαντζί προοδευτικοί δημοκράτες τρομάζουν στην ιδέα ότι υπάρχει εθνικό πατριωτικό κόμμα που να υπερασπισθεί τα συμφέροντα της Ελλάδος. Όλοι τους, την δημοκρατία την θεωρούν πεδίο αρπαγής δημόσιου πλούτου. Στο όνομά της βρήκαν την εύκολη λύση πλουτισμού τους.
Από τους γνήσιους αντιστασιακούς την εποχή της χούντας που ασχολήθηκαν με την πολιτική, οι τελευταίοι αποσύρθηκαν απαγοητευμένοι στο πρώτο εξάμηνο το 81 επί Αν. Παπανδρέου. Οι υπόλοιποι άκαπνοι αντιστασιακοί αντάλλαξαν τους δήθεν αγώνες τους με δημόσια αξιώματα και πλουτισμό.
Τα ζιβάγκο αντικατέστησαν τις burberrys και τα μούσια με τις γραβάτες.
Μόνο που την εποχή της Χούντας,
το ξύλο και τα χημικά δεν το έτρωγαν τα γερόντια που διαδήλωναν. Η οικονομία ανθούσε. Η μέση αστική τάξη αύξησε την περιουσία της με την εργασία, έγιναν δημόσια έργα με την ΜΟΜΑ και όχι με μίζες όπως με τους δήθεν αγωνιστές της Δημοκρατίας. Είχε έλλειμμα μηδενικό κανείς τους δεν κατηγορήθηκε για πλουτισμό, και πέθαναν όλοι στην ψάθα.
Όσον αφορά την Κύπρο γνωρίζουμε, ότι ήταν η παρέμβαση της Αμερική που παρέσυρε την Χούντα και προξένησε τον διαμελισμό της Κύπρου μη επιτρέποντας την ελληνική συμμετοχή στον Αττίλα.
Δεν σας κάνει εντύπωση γιατί δεν άνοιξε ο φάκελος της Κύπρου κοντά 40 χρόνια.
Τι σόι δημοκράτες ήταν που δεν τιμώρησαν τους πρωταίτιους της καταστροφής της Κύπρου;
Βάπτισαν Ναζί και Χουντικούς την Χρυσή Αυγή γιατί τους διευκολύνει να κολλάνε ταμπέλες όπως του εθνικιστή. Βγάζουν σπυράκια στην λέξη έθνος γιατί οδηγεί στην ιστορία στην γλώσσα και την αγάπη για την πατρίδα. Η αντίθεση του προοδευτικού όπως βάπτισαν τον εαυτόν τους για να προωθήσουν την αλλαγή της ιστορίας και την αδιαφορία στα εθνικά θέματα για να ξεχάσει τις ρίζες του ο Ελληνας .

Οι πολιτικοί οδήγησαν τους Έλληνες στην οικονομική, και κοινωνικοπολιτική παρακμή την Πατρίδα.
Η αλήθεια είναι ότι τα εγχώρια και ξένα κέντρα τρέμουν στην ιδέα του ξυπνήματος του γίγαντα και επαναφορά του στις ιδεολογικές ρίζες του, Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια.
Φοβούνται την αρχή μιας νέας ιδεολογίας που μπορεί να προκύψει με την Χρυσή Αυγή.

http://taxalia.blogspot.com/

ΣΧΟΛΙΟ : ΜΑΛΛΟΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟYΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΝ ΚΑΙΡΟ

3 σχόλια:

  1. ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥΣ....ΤΟ ΜΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ

    WHITE EUROPE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PRAGMATIKA DEN BORW NA KATALAVW OI ELLHNES THELOYN NA KATHARISEI H VRWMA APO TOYS LATHRODOLOFONOYS METANASRES NAI H OY ????MIA EINAI H LYSH XRYSH AYGH GIA NA DEI ASPRH MERA
    O KOSMOS STHN ATHINA KAI STHN PERIFEREIA
    TWRA DEN MOYLETE EINAI SWSTO NA MHN PAREVRETHEI. STHN SYSKEPSH AYRIO O ARXHGOS THS XRYSHS AYGHS ????KAI EINAI SWSTO NA EINAI SAMARAS KAI VEVIZELOS TA DYO KATHARMATA KAI AISXROI
    POYLHMENOI POY ADEIASAN THN PATRIDA KAI TO LAO SAN SKOYPIDIA MH ANAKYKLWSIMA STOYS KWLOGERMANARADES ????
    TI THELETE TELIKA?????ME TIS EKLOGES TOY IOYNIOY PRWTO KOMMA KAMMENOS KAI DEYTERO XRYSH AYGH.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.