Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Η Γραμμή Μαζινό

Γραμμή Μαζινό απέναντι στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής έψαχναν χθες στη Βουλή. Όχι ότι ο πρόεδρος προχώρησε σε οχυρωματικά έργα, αλλά το πλάνο χωροθέτησης στην αίθουσα της Ολομέλειας επανασχεδιάστηκε δύο φορές.
Αυτό, όπως γράφουν ΤΑ ΝΕΑ, επειδή κανένα κόμμα δεν θέλει να κάθεται δίπλα στους βουλευτές του Νίκου Μιχαλολιάκου, ακόμη κι.....
αν η παρούσα σύνθεση αφορά μόνο τη σημερινή ορκωμοσία και την αυριανή εκλογή Προεδρείου της Βουλής.
Αυτά τα ωραία γράφει ο κύριος Χ”Νικολάου στο enikos.gr
Οχι αγαπητέ μου κύριε. Το πρόβλημα είναι, πώς οι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής, τα παιδιά του λαού του τυραγνισμένου, του βασανισμένου θα κάτσουν δίπλα στους ολετήρες του ελληνισμού. Πράγματι χρειάζεται μία Γραμμή Μαζινό για να χωρίζει τους ελληνόψυχους βουλευτές της Χρυσής Αυγής απο του κοινωνικούς φίλους του χουβαρντά Χριστοφοράκου, της μίζας, της λαμογιάς,του “ευχαριστώ” στους αμερικάνους, του να πάρει ο αέρας την σημαία στα Ιμια, και του ξεπουλήματος της Ελλάδας. Πώς είναι δυνατό να κάτσουν διπλα-διπλα στη κυρία Ρεπούση αποδέκτη του παρά του State Department ή στο σύντροφο Τατσόπουλου που δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο γιατί έτσι του είπαν και υπάκουσε για να βγεί βουλευτής.
Η Γραμμή Μαζινό είναι απαραίτητη. Θα χωρίζει τα κολεγιόπαιδα και τις αρσακειάδες απο τα παιδιά της Χρυσής Αυγής, τα παιδιά του απλού Έλληνα που στο πρόσωπο τους είδε την ελπίδα. Θα χωρίζει την Χρυσή Αυγή απο τους ανεπάγγελτους κληρονόμους ονομάτων, Θα χωρίζει την Χρυσή Αυγή απο του πρόθυμους Συριζαίους που χάιδευαν τα αυτιά των κουκουλοφόρων και κατεστρεψαν την χώρα τον Δεκέμβρη 2008 παρέα με τον εγγονό του ιστορικού σταθμάρχη της CIA Τομ Καραμεσίνη. Θα χωρίζει την Χρυσή Αυγή απο του λάτρεις των λαθρομεταναστών που θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα απο χώρα σε χώρο. Θα χωρίζει την Χρυσή Αυγή απο τους δολοφόνους του Κορώνη, του Θεοφανόπουλου, της Παπαδάκη, του 5/42, τους σφαγείς της ΟΠΛΑ και του κουκουέδες του “μεγάλου Δεκέμβρη 44” Υπομονή παιδιά, αγωνιστές, Έλληνες, Χρυσαυγίτες, Εσείς μπροστά και εμείς απο κοντά. Ο Αγώνας τώρα άρχισε.


tabouri

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.