Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΔΡΟΥΓΟΣ : OI ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...1ος ΣΥΡΙΖΑ..2η Χ.Α...3η η Ν.Δ


ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΙ Η Ν.Δ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Χ.Α ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ Χ.Α ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ.
Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Δρ Αθανάσιος Δρούγος παρουσιάζει δύο δημοσκοπήσεις- της αμερικανικής και βρετανικής πρεσβείας- που αλλάζουν άρδην τις ισορροπίες στο πολιτικό σκηνικό... 
Αμερικανική πρεσβεία: ΣΥΡΙΖΑ 23,5%, Χ.Α. 17,5%, ΝΔ 13,5%, ΠΑΣΟΚ 2,9%
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της αμερικανικής πρεσβείας, που έγινε σε πανελλαδικό δείγμα 2000 ατόμων με τη μέθοδο της κάλπης, έχει διαμορφωθεί μια εντελώς διαφορετική εικόνα, με τα δύο κυβερνητικά κόμματα να καταρρέουν (χαρακτηριστικό είναι ότι το ΠΑΣΟΚ το δίνει στο 2,9% ως πρόθεση ψήφου),
ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κατακτά άνετα την πρωτιά με 23,5% στην πρόθεση ψήφου και… δεύτερο κόμμα τη Χρυσή Αυγή, η οποία μετά τις συλλήψεις των στελεχών της δείχνει να έχει εκτοξευτεί στο 17,5% ως πρόθεση ψήφου.
Η ΝΔ ακολουθεί στο 13,5%! Το ΚΚΕ εμφανίζεται στο 5,5%, οι ΑΝΕΛ στο 4,5%, ενώ εκτός Βουλής φαίνεται η ΔΗΜΑΡ με ποσοστό 2,2%. Το "Plan B" του Α.Αλαβάνου κατακτά το 2,5% και υπάρχει ένα ποσοστό περί το 10% αναποφάσιστων.

Βρετανική πρεσβεία: ΣΥΡΙΖΑ 27,5 % ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 18% Ν.Δ 17% ΠΑΣΟΚ 3,5 %
ΑΝΕΛ 5,5% ΚΚΕ 7,5 % 

Ακολουθεί αυτούσια η ανάρτηση του κ. Δρούγου, ο οποίος είναι ειδικός στις διεθνείς σχέσεις και στρατιωτικός αναλυτής.
«OTI ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ. ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ....ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ Η ΧΑ. ΣΩΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ. ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕ Χ.Α./ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ... ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ... Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ.
 Η δημοσκόπηση έγινε με πανελλαδικό δείγμα 2000 ατόμων με την μέθοδο της κάλπης, δηλαδή, εξασφαλιζόταν το μυστικό της ψηφοφορίας και πιθανό αυτό να δικαιολογεί και το υψηλό ποσοστό της ΧΑ. Η δημοσκόπηση που έχει διαρρεύσει σε ιστότοπο γνωστού γεωστρατηγικού αναλυτή με άριστη πληροφόρηση από τις δύο πρεσβείες, δείχνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα με τα δύο κυβερνητικά κόμματα να καταρρέουν (χαρακτηριστικό είναι ότι το ΠΑΣΟΚ το δίνει στο 2,9% ως πρόθεση ψήφου), ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κατακτά άνετα την πρωτιά με 23,5% στην πρόθεση ψήφου και ... δεύτερο κόμμα τη ΧΑ, η οποία μετά τις συλλήψεις των στελεχών της δείχνει να έχει εκτοξευτεί στο 17,5% ως πρόθεση ψήφου. Η ΝΔ ακολουθεί στο 13,5%! Το ΚΚΕ εμφανίζεται στο 5,5%, οι ΑΝΕΛ στο 4,5%, ενώ εκτός Βουλής φαίνεται η ΔΗΜΑΡ με ποσοστό 2,2%. Το "Plan B" του Α.Αλαβάνου κατακτά το 2,5% και υπάρχει ένα ποσοστό περί το 10% αναποφάσιστων.
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ BΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ Δείτε τα αποτελέσματα της νέας δημοσκόπησης: ΣΥΡΙΖΑ 27,5 % ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 18% Ν.Δ 17% ΑΝΕΛ 5,5% ΚΚΕ 7,5 % ΠΑΣΟΚ 3,5 % Ότι δεν διαβάζετε είναι εκτός βουλής…»
taxalia