Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΕΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΥΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΝΕΟΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ!



Όταν η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ χύνει κροκοδείλια δάκρυα για τους φτωχούς, για τα μικρά παιδάκια που λιποθυμούν στα σχολεία επειδή οι γονείς τους δεν έχουν λεφτά για να τους πάρουν ένα μπουκάλι γάλα, καλό θα είναι οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τα συγγενικά τους πρόσωπα να μην κάνουν επίδειξη νεοπλουτισμού και καλοπέρασης.

Ας κάνουν το καλύτερο για τα δικά τους παιδιά, αλλά ας είναι εγκρατείς και σεμνοί δίχως να προβάλλουν τις πολυτέλειες τους σε δημόσια θέα. Άραγε πως αισθάνεται εκείνη η μάνα που κατά τον ΣΥΡΙΖΑ «δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα, το παιδί της λιποθυμάει από την πείνα στο σχολείο, έχει μείνει χωρίς δουλειά, κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της» όταν η σύζυγος του εκατομμυριούχου βουλευτή της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κυρίου Δημήτρη Τσουκαλά ανεβάζει στο FB φωτογραφίες με τον καλλιτέχνη που κάλεσε στο σπίτι τους για να ζωγραφίσει όλα τα παιδικά δωμάτια των τέκνων της; Λίγη προσοχή δεν βλάπτει. parapolitika.gr


 
 
ΠΗΓΗ:  ΣΤΟΧΟΣ