Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Πολυπολιτισμική κοινωνία σε σήψη: Ομοφυλοφιλική προπαγάνδα σε παιδιά έξι ετών!



Έχουμε γίνει πλέον όλοι κοινωνοί της καθεστωτικής προπαγάνδας περί «μαθημάτων μίσους» της Χρυσής Αυγής, όπως και των αρλουμπολογιών που αναμασιούνται από σύσσωμο τον καθεστωτικό τύπο περί «προσηλυτισμού». Και όλα αυτά με βάση απλά μαθήματα Ιστορίας και μυθολογίας, στα οποία δεν γινόταν κανενός είδους πολιτική νύξη. Είχαμε καταδείξει την υποκρισία τους από την πρώτη ημέρα κάνοντας λόγο για τα μαθήματα «προλεταριακού διεθνισμού» που παρείχε το ΚΚΕ σε ανήλικα παιδιά.

Ένα ακόμα περιστατικό έρχεται πλέον να καταδείξει την καθεστωτική υποκρισία και να αποδείξει τον κίνδυνο που διατρέχουν τα παιδιά από την αναλγησία των κυβερνώντων στο δρόμο προς την παγκοσμιοποίηση και την δημιουργία της περιβόητης «ανοιχτής κοινωνίας» του Πόππερ και του Σόρος.


Διαβάζουμε λοιπόν σε ενημερωτική ιστοσελίδα της Πελοποννήσου ότι «με την ειδική προβολή RAINBOW-Rights Against Intolerance: Building an Open-Minded World / Δικαιώματα Ενάντια στην Έλλειψη Ανοχής: Χτίζοντας Έναν Ανοιχτό Μυαλό Κόσμο, συνεχίζονται σήμερα Τρίτη, οι παράλληλες εκδηλώσεις του 16ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους». Παρακάτω εξηγεί επακριβώς τι πρόκειται να συμβεί: «Πρόκειται για ένα πρόγραμμα- εργαλείο για εκπαιδευτικούς, με ταινίες για μαθητές ηλικίας 6 έως 16 ετών, σχετικά με το δικαίωμα στη διαφορετικότητα και το σεξουαλικό προσανατολισμό.».

Μας λένε, δηλαδή, ευθαρσώς ότι θα προβάλλουν σε εξάχρονα παιδιά προπαγανδιστικές ταινίες σχετικά με τους ομοφυλόφιλους κάθε είδους. Και δεν επεμβαίνει το κράτος να σταματήσει αυτό το αίσχος! Ας δούμε, όμως, την υπόθεση μίας από τις ταινίες που θα προβληθούν σε ανήλικα παιδιά, για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος αυτού του αίσχους.

Μία από τις ταινίες που θα προβληθεί είναι η «Από τον Λούκας μέχρι την Λούους». Ας δούμε την «υπόθεση» του «έργου», όπως αυτή παρατίθεται στην ιστοσελίδα της οργάνωσης που κάνει την προβολή. «Η Λούους γεννήθηκε ως Λούκας, αγόρι. Μα στο μυαλό του είναι ένα κορίτσι. Τι συμβαίνει μετά; Πως γίνεσαι κορίτσι και πως είναι να είσαι ακόμα αγόρι; Σου επιτρέπεται η είσοδος στα αποδυτήρια των κοριτσιών ή πρέπει να πας στων αγοριών; Τι συμβαίνει όταν πας για κολύμπι;»

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς είχε κατακεραυνώσει από βήματος της Βουλής την αντεθνική κυβέρνηση για την προπαγάνδα της ανωμαλίας που προωθεί στα σχολεία. Μην αναρωτιούνται κάποιοι, γιατί οι Συναγωνιστές παραμένουν παράνομα φυλακισμένοι στον Κορυδαλλό...