Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!


ΜΕΧΡΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ETHNIKISMOS.NET – XRYSHAYGH.BLOGSPOT.GR
Όλα τα δεδομένα δείχνουν πως δεν πρόκειται για απλούς hackers αλλά μάλλον για συνεργάτες ξένης υπηρεσίας ασφαλείας
Από χθες το βράδυ γύρω στις 21.30 ώρα Ελλάδος ξεκίνησε οργανωμένη διαδικτυακή επίθεση στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής από κέντρο του εξωτερικού. Αρχικά το ζήτημα λύθηκε από τους τεχνικούς της εταιρίας που μας φιλοξενεί, όμως τελικά δεν επρόκειτο για την κυρίως επίθεση. Γύρω στις 3 μετά τα μεσάνυκτα το πρόβλημα οξύνθηκε, καθώς εκδηλώθηκε η κυρίως επίθεση με ιδιαίτερα εξελιγμένα μέσα.

Στόχος ήταν κατευθείαν τα 3 firewall φίλτρα μας για να προσπελαστούν οι ασφάλειες του δικτύου μας και να επιτύχει η αρχική επίθεση. Αυτές οι τεχνικές δυνατότητες δεν παραπέμπουν στους hackers που χτυπούσαν μέχρι σήμερα την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, αλλά σε έμπειρους και με εξελιγμένα μέσα τεχνικούς, πιθανώς συνεργάτες υπηρεσιών ασφαλείας. Η τεχνική μας ομάδα εργάζεται αυτές τις ώρες για την επίλυση του προβλήματος και αναμένουμε εξελίξεις.
Η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής έχει τρομοκρατήσει το ανθελληνικό κατεστημένο, που προσπαθεί με κάθε μέσο να μας φιμώσει. Αφού μας απέκλεισαν από όλα τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, τώρα μεταχειρίζονται κάθε παράνομο μέσο για να σβήσουν την φωνή μας από το διαδίκτυο. Το μόνο που καταφέρνουν με την άθλια πολεμική τους είναι να αποδεικνύουν στον ελληνικό λαό ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός του σάπιου και διεφθαρμένου συστήματος.

Mέχρι διόρθωσης του προβλήματος ενημερώνεστε από το Ethnikismos.net & xryshaygh.blogspot.gr/