Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ "ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ".


ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ...ΔΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ...ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Η Χ.Α ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΡΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ
Ντέιβιντ Χάρις: O Εβραίος που έδωσε εντολή «τελειώστε με την ΧΑ»
Σήμερα το newsbomb.gr φέρνει στο φως τον άνθρωπο που, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, υπέδειξε στην ελληνική κυβέρνηση την σύλληψη των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής και την προφυλάκιση τριών εξ αυτών. 
Ο πασίγνωστος και πανίσχυρος Εβραίος, Ντέιβιντ Χάρις είναι σήμερα ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Εβραϊκής Κοινότητας. 
Είναι το πρόσωπο που πριν περίπου έναν χρόνο ζήτησε προσωπικά από τον Αντώνη Σαμαρά- με τον οποίον διατηρούν ιδιαίτερα στενές σχέσεις-
να κλείσει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και να στείλει τα στελέχη της πακέτο στη Δικαιοσύνη. 

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήταν απλώς η αφορμή, καθώς οι συλλήψεις των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής θα είχε δρομολογηθεί με κάποιον τρόπο ούτως ή άλλως. 

Από το γραφείο του Ντέιβιντ Χάρις στη Νέα Υόρκη περνούν καθημερινά δίνοντας τα διαπιστευτήριά τους κορυφαίοι Αμερικανοί και ξένοι πολιτικοί, επιχειρηματίες και μεγαλοπαράγοντες της διεθνούς πολιτικής και οικονομικής σκακιέρας. 

Όταν ο Ντέιβιντ Χάρις συναντήθηκε με τον Έλληνα Πρωθυπουργό στο Μανχάτταν της Νέας Υόρκης, λίγες εβδομάδες μετά τις συλλήψεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής, φέρεται να έδωσε στον Σαμαρά συγχαρητήρια για την "εξαιρετική δουλειά". 

Όμως όπως όλα δείχνουν οι κατευθύνσεις που δίνει ο πανίσυχρος Εβραίος στην ελληνική κυβέρνηση δεν σταματούν εδώ. 

Ο ίδιος φέρεται να έχει δώσει εντολή ώστε η δίκη των Χρυσαυγιτών να γίνει άμεσα, το αργότερο μέσα στο επόμενο τρίμηνο. 

Το πανίσχυρο εβραϊκό λόμπι θέλει να έχει στα χέρια του καταδικαστικές αποφάσεις προκειμένου - σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- να προβεί και οι Εβραίοι να ζητήσουν δικαστικά την τιμωρία των στελεχών της Χρυσής Αυγής για την άρνηση του Ολοκαυτώματος.
newsbomb.gr
ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ :