Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Στο έκρυψαν στο σχολείο: Έτσι "βάπτιζαν" και "πάντρευαν" οι Δημοκράτες της Γαλλικής Επαναστάσεως!


Ο Καριέ και οι Πνιγμοί της Νάντης. Ο φριχτός Ρεπουμπλικανικός Γάμος
Ο βουλευτής και κομισάριος Ζαν-Μπατίστ Καριέ, ήταν ο άνθρωπος που είχε διατάξει τις περισσότερες σφαγές και εκτελέσεις στην πόλη της Νάντης και τη γύρω περιοχή. Δική του υπήρξε η περιβόητη φράση, «θα προτιμήσουμε να κάνουμε τη Γαλλία ένα νεκροταφείο από το να μην την αναγεννήσουμε με τον δικό μας τρόπο».
Μία από τις προσφιλείς πρακτικές του βουλευτή Καριέ ήταν να διασκεδάζει κατα κρεουργώντας παιδάκια των βασιλικών, τα οποία αποκαλούσε «κουταβάκια» και«μικρές οχιές».
Ενθουσιαζόταν τόσο πολύ στο θέαμα, λένε οι μαρτυρίες, που έφτανε να κυλιέται κάτω,ουρλιάζοντας από χαρά.
Στην Νάντη, η μαζικότερη θανάτωση του «ασυμμόρφωτου» λαού οργανώθηκε μέσω της μεθόδου των τρομακτικών ομαδικών πνιγμών στον Λίγηρα.
Μαζικοί πνιγμοί βέβαια δενέγιναν μόνο από τον Καριέ, στη Νάντη, αλλά και στην πόλη της Λυών.
Οι σαδιστικές επινοήσεις των Ιακωβίνων είχαν πάντα ως στόχο όχι μόνο τον θάνατο αλλά και την καταρράκωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Ο Καριέ έδενε έναν άντρακι ένα κορίτσι, γυμνούς, πλάτη με πλάτη, κι αφού τους άφηνε για μια ώρα μπροστά στον αφιονισμένο από τις Ιακωβινικές «αρετές» όχλο, που τους χλεύαζε και τους απειλούσε,τους πέταγε στον Λίγηρα, χτυπημένους με μια σπαθιά στο κεφάλι.
Καθώς ο κυνισμός των Ιακωβίνων συναγωνιζόταν τον σαδισμό τους, ο Καριέ είχε βαφτίσει την επινόηση του ρεπουμπλικανικό γάμο! Τους πνιγμούς που μαζικά εκτελούσαν τους είχε βαφτίσει ρεπουμπλικανική βάπτιση, ή κάθετους εξορισμούς, ενώτον ποταμό Λίγηρα, όπου χιλιάδες άνθρωποι μαρτύρησαν, τον ονόμαζε εθνική μπανιέρα.Οι αναφορές στον γάμο και στη βάπτιση γινόταν βέβαια για να χλευάσουν τα χριστιανικά Μυστήρια...
Αποσπάσματα απ’ την πολύ καλή έρευνα του κ. Σπύρου Αναγνώστου για την Γαλλική Επανάσταση στο περιοδικό Τρίτο Μάτι τεύχος 215. 

http://antipliroforisi.blogspot.gr/