Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΦ...ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΗΣ Χ.Α.


ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΝΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ..ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΤΗΣ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ "ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΣ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΤΗΣ Χ.Α...ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ "ΤΑΜΑ" ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΑΝΑΚAΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ" 
Σεραφείμ καταδικάζει τα συσσίτια της ΧΑ: «Οχι» στον εκφασισμό της ζωής και τη μίμηση του Γ' Ράιχ
Tα συσσίτια «μόνο για Έλληνες» της Χρυσής Αυγής καταδίκασε ο μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια διανομής τροφίμων σε άπορους, άστεγους και ανέργους στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

«Είναι απαράδεκτο να διακρίνουμε τους ανθρώπους σε δικούς μας και σε ξένους. Τότε πραγματικά εγκαθιδρύουμε έναν εκφασισμό της ζωής που οδηγεί αναπόδραστα στην τραγωδία και στη μίμηση του ανισόρροπου εκείνου Τρίτου Ράιχ που γκρέμισε τον πολιτισμό της Ευρώπης και συσσώρευσε εκατομμύρια θυμάτων, εκατόμβες θυμάτων με αποτέλεσμα το μεγάλο εκείνο κακούργημα εις βάρος του ανθρωπισμού και της οικουμένης», ανέφερε ο μητροπολίτης, υπογραμμίζοντας πως τέτοιου είδους συμπεριφορές και νοοτροπίες «δεν έχουν θέση στην Ελληνορθόδοξη ταυτότητά μας».