Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Οι μισέληνες συριζαίοι στοχοποιούν ελληνική επιχείρηση. Οι Έλληνες ας την στηρίξουμε πραγματοποιώντας τις αγορές μας από εκεί!




Το ρατσιστικό παραλήρημα του ΣΥΡΙΖΑ, εναντίον των Ελλήνων εργαζομένων:
Το φερέφωνο των Διεθνών Τοκογλύφων, το ανθελληνικό και ρατσιστικό κόμμα της Νέας Τάξης, ο ΣΥΡΙΖΑ, χτυπάει τις ελληνικές επιχειρήσεις που δίνουν δουλειά σε άνεργους και εξαθλιωμένους Έλληνες.


Το φερέφωνο του Σιωνισμού, ο ΣΥΡΙΖΑ, (μέσα από ιστοσελίδες του “left.gr”, “edromos.gr”, “Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό» κ.λπ.), καταγγέλλει το ελληνικών συμφερόντων, super market ΓΑΛΑΞΙΑΣ, για… "Ρατσισμό"… επειδή δίνει εργασία στους εξαθλιωμένους Έλληνες.


Βέβαια η ρατσιστική επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ, δεν προκαλεί καμία έκπληξη πλέον, αφού είναι γνωστό για ποιους δουλεύουν οι Μr Brookings.. 



Ανθελληνικός παροξυσμός!! 

Το ανθελληνικό καθεστώς που οδήγησε του Έλληνες στο σφαγείο του ΔΝΤ και στην ανεργία, τώρα μας λέει «Ρατσιστές»!!!!
Τα στελέχη τους πλουτίζουν, ποντάρουν στην εξαθλίωση των Ελλήνων και τολμούν να μιλούν για "Ρατσισμό" και "Φασισμό"..

Οι Αρχιφασίστες του ΣΥΡΙΖΑ που ξεπουλούν την ελληνική γη και ιστορία στους διεθνείς τοκογλύφους, τρομοκρατούν του Έλληνες με την ρετσινιά του "Ρατσιστή" ή του "Φασίστα".

Ένας απλός πολίτης ή μια ελληνική επιχείρηση αν τολμήσει να αντισταθεί στο Νεοταξίτικο Φασισμό αμέσως τον χαρακτηρίζουν "χρυσαυγίτης"....
Το σύγχρονο δουλεμπόριο ανθεί, οι δουλέμποροι πλουτίζουν εις βάρος των λαών και ο ΣΥΡΙΖΑ μας μιλάει για "ρατσισμούς" και "φασισμούς"….

Γιατί στο ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλούν για το έγκλημα του δουλεμπορίου;;
Γιατί τόση τρεμούρα να χαρακτηρίσουν τον Έλληνα, "τεμπέλη", "λαμόγιο", "ρατσιστή", "φασίστα" και μάλιστα τώρα που ξεπουλιέται η χώρα στους σιωνιστές-διαπλεκόμενους τοκογλύφους;;;

Στο Μεσαίωνα έριπταν στην πυρά τους αντιφρονούντες.
Στην σύγχρονη Ελλάδα, στην κατεχόμενη Ελλάδα, οι αντιφρονούντες και αντιδρούντες χαρακτηρίζονται "ρατσιστές" και "φασίστες" επειδή νιώθουν Έλληνες και υπερασπίζονται την Ελευθερία τους. 

Το παρακάτω κείμενο είναι το ανθελληνικό και άκρως ρατσιστικό παραλήρημα του τοκογλυφικού – κεφαλαιοδουλικού ΣΥΡΙΖΑ.. (Ο αναγνώστης ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.):

"Ανοικτός ρατσισμός από το σούπερ μάρκετ Γαλαξίας :

Για την ακρίβεια, δίνει δουλειά μόνο σε ελληνικά χέρια, όπως διαπιστώνουμε από ένα περιστατικό που μας κοινοποίησε φίλος συνδικαλιστής, αναγνώστης της εφημερίδας... Διαβάστε το υπόλοιπο ΣΥΡΙΖΑίϊκη ανθελληνική προπαγάνδα, εδώ: http://left.gr/news/anoiktos-ratsismos-apo-soyper-market-galaxias"

ΠΗΓΗ