Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΜΠΕΝΙ: "ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"


ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ...ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ...
«Δεν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, πρέπει να αντιμετωπισθεί ποινικά» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην σημερινη  συνέντευξη Τύπου
Αναφερόμενος στην κίνηση περιορισμού της Χρυσής Αυγής, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι το άρθρο 29 του Συντάγματος δεν προβλέπει απαγόρευση πολιτικού κόμματος, άρα το πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί ποινικά.
«Τα εργαλεία για την καταπολέμηση του φαινομένου της ΧΑ είναι ο Ποινικός Κώδικας και ο Κανονισμός της Βουλής», δήλωσε χαρακτηριστικά για να προσθέσει: «προτείνουμε άμεση ενημέρωση Προέδρου της Δημοκρατίας και Προέδρου της Βουλής, διακομματική πρωτοβουλία εναντίον της ΧΑ».

Θέλοντας να απευθύνει το κάλεσμά του σε όλο το εύρος των κοινοβουλευτικών δυνάμεων δήλωσε «Θέλουμε να συσπειρωθούν όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου ανεξάρτητα από τις μνημονιακές ή αντιμνημονιακές απόψεις τους».
Πρόσθεσε ότι η πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ ενάντια στη ρατσιστική βία απευθύνεται σε όλη την κοινωνία, για να καταλήξει ότι η καταδίκη της βίας πρέπει να έχει αποτελεσματικές και έμπρακτες μορφές ώστε να συσπειρώσει όλη την κοινωνία.

5 σχόλια:

  1. Τέλουμι του Μπένι!
    Egω το Πακιστανό, να gινει του Μπένι ιξουσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Egw apo egipto pidi. Auto BENI Esi poly Kreas . Ego aresi kalo fai tsito brizola.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευάγγελε, πάρτο απόφαση ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήρθε ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ !

    Τσίμπα τώρα τ'αρχίδια μας και τρέχα να πιάσεις τον...Λοβέρδο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευαγγελε ελα στην Θεσσαλονικη να φαμε πατσα και ασε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.Και πουσε μην ξεχασεισ να φερεισ και τον Παγκαλο. Θ.Ρ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιπποπόταμε Βενιζέλε χώνεψέ το καλά και πάρτο απόφαση ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήρθε για να μείνει και να σε κρεμάσει. Εσύ το μόνο που μπορείς να της κάνεις είναι να της κλάσεις έν ζευγάρι αρχύδια. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι τρίτο κόμμα στα γκάλοπ σταθερά και προχωράει να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση. Εσύ αντί να μιλάς θα ήταν προτιμότερο να αυτοκτονίσεις, διότι ξεπούλησες την ΕΛΛΑΔΑ και αν έχεις φιλότιμο δώσε ένα τέλος στη ζωή σου να εξιλεωθείς για ό,τι έκανες. Παραδειγματίσου από τον Ιούδα τον Ισκαριώτη και πράξε και συ το ίδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.