Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Δώδεκα δράσεις για την άμεση κήρυξη του ΠΑΣΟΚ εκτός νόμου.

 
 
Δώδεκα δράσεις για την άμεση κήρυξη του ΠΑΣΟΚ εκτός νόμου

1. Άμεση κήρυξη του ΠΑΣΟΚ εκτός νόμου.

2. Άμεση σύλληψη όλης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

3. Σύλληψη και ποινή ισόβιας υποχρεωτικής εργασίας σε χειρωνακτικές εκκενώσεις βόθρων με μισθό 200 ευρώ ανα μήνα για τους Κ. Σημιτη, Γ. Παπανδρέου Ευ. Βενιζέλο και Θ. Πάγκαλο Διαμονή και διατροφή με ίδια έξοδα και πάντως όχι με δημόσια δαπάνη. Προβλέπεται ενοίκιο, λογαριασμοί ΔΕΗ, ΟΤΕ και ύδρευσης, 40ετες στεγαστικό δάνειο, άμεσοι και έμμεσοι φόροι. Σε περίπτωση καθυστέρησης των διάφορων πληρωμών θα επιβάλλεται ανηλεής ξυλοδαρμός μετά απο τριήμερη συνεχή τηλεφωνική όχληση απο εισπρακτική εταιρεία.

4. Σύλληψη και συγκέντρωση των ΠΑΣΟΚων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και επιβολή υποχρεωτικής παρακολούθησης όλων των δελτίων του MEGA σε 24ωρη κλίμακα με χρήση του ειδικού μηχανισμού που κρατάει τα βλέφαρα ανοιχτά σαν αυτό στην ταινία ''Κουρδιστό Πορτοκάλι''.

5. Εκκένωση και καθαγιασμός όλων των χώρων που υπήρξαν Τοπικές Οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ.

6. Ανθρωποκυνηγητό όλων των διατελεσαντων Υπουργών, Υφυπουργών και Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ απο το 1974 έως σήμερα.

7. Ανθρωποκυνηγητό πάσης φύσεως ΠΑΣΟΚου που κατείχε ή κατέχει δημόσια θέση.

8. Κατάσχεση μέχρι την τελευταία δεκάρα των περιουσιών όσων υπήρξαν εγγεγραμμένοι σε Κλαδικές, Τοπικές και Νομαρχιακές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ.

9. Εκταφή των οστών του Ανδρέα Παπανδρέου και ενταφιασμός τους στον προαύλιο χώρο των φυλακών κορυδαλλού.

10. Συγγραφή της Μαύρης Βίβλου του Αυριανοτομπρισμού και υποχρεωτική διδασκαλία της στα σχολεία από το Δημοτικό.

11. Κατάσχεση του σπιτιού του Ακη Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και μετατροπή του σε Μαύρο Μουσείο της Αλλαγής.

12. Εκτοπισμός στη Γυάρο των ασφαλιτών, αντιεξουσιαστών και δημοσιογράφων του MEGA, του ΔΟΛ και του Πήγασου, που δούλεψαν νυχθημερόν απο τον Δεκέμβριο του 2008 έως σήμερα για την επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων και την κατεδάφιση της Ελλάδος.
 

5 σχόλια:

  1. Το Νο 9 μου αρεσε πολυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΙΣΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑΣΟΚ
    Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, το ΚΙΣΕ απέστειλε στις 6.12.12 την παρακάτω επιστολή:

    "Όπως γνωρίζετε σε ανακοίνωσή του στις 8 Μαΐου 2012, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, εκπροσωπώντας τους Έλληνες Εβραίους πολίτες αυτής της χώρας, είχε επισημάνει ότι «την 6η Μαΐου, με την εκλογή νοσταλγών του Φασισμού και του Ναζισμού, η Ελληνική Δημοκρατία δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα». Στην ίδια ανακοίνωση είχαμε διατυπώσει τη βεβαιότητα «ότι οι συμπολίτες μας, οι δημοκρατικές δυνάμεις του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τα μέσα ενημέρωσης και οι άνθρωποι του πνεύματος και του Πολιτισμού, θα συστρατευτούν ώστε να συνεχιστεί ο αγώνας κατά του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και του Αντισημιτισμού».
    Χαιρετίζουμε, λοιπόν, θετικά την πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ και τις ολοκληρωμένες προτάσεις σας για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής, ξενοφοβικής, νεοναζιστικής βίας και την ανάδειξη της «Χρυσής Αυγής» ως αντισυνταγματικού μορφώματος.
    Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος ανταποκρίνεται θετικά στο κάλεσμά σας για συντονισμό ενεργειών και τίθεταιστη διάθεσή σας για κάθε συνεργασία που θα συμβάλει στην αφύπνιση της κοινωνίας μας και στη συνειδητοποίηση των κινδύνων που ελλοχεύουν από την διάδοση των πρακτικών βίας και μίσους που πρεσβεύουν οι νοσταλγοί του Ναζισμού στην Ελλάδα.
    Έχουμε όλοι καθήκον να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας και να διαφυλάξουμε τις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του ανθρωπισμού".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πηρε κ τα ευσημα απο τα αφεντικα του το εβραϊκο μουσκαροειδες..

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.