Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΜΕ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΗΛΗΣ ΛΑΜΙΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ)


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΗΛΗΣ
Aπο newsbomb
Επεισόδια απειλήθηκαν και πάλι πριν από λίγη ώρα μεταξύ κατοίκων και αθίγγανων. Σύμφωνα με πληροφορίες του Lamiareport.gr, οι κάτοικοι βγήκαν ανάστατοι βγήκαν στους δρόμους όταν άκουσαν την καμπάνα να χτυπάει και να τους καλούν με τα μεγάφωνα σε κινητοποίηση.
Οι πληροφορίες έλεγαν ότι συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός αθίγγανων και ότι απειλούν να κάψουν το χωριό, ενώ κάποιοι είπαν ότι πυροβολούσαν στον αέρα, όπως και χθες βράδυ.
Οι κάτοικοι έκλεισαν με τη σειρά τους τον δρόμο με τα τρακτέρ, ενώ ταυτόχρονα ζήτησαν από την αστυνομία να ελέγξει τους αθίγγανους αν οπλοφορούν και ζήτησαν να τους απομακρύνουν από την περιοχή τους.
Οι αθίγγανοι από την πλευρά τους είπαν στους αστυνομικούς ότι πληροφορήθηκαν πως έρχεται λεωφορείο με Χρυσαυγίτες στην Ανθήλη για να τους επιτεθούν...
και γι΄ αυτό κάλεσαν σε βοήθεια και άλλους, ενώ έκλεισαν τον δρόμο με τα αγροτικά γιατί φοβήθηκαν.
Ο αστυνομικός Διευθυντής Φθώτιδας Κώστας Νικολάου έκανε αυστηρές συστάσεις και προς τις δύο πλευρές, προειδοποιώντας ότι θα υπάρξουν ποινικές συνέπειες για τους πρωτεργάτες της όποιας δυσάρεστης εξέλιξης υπάρξει.
Να θυμησουμε οτι ολα ξεκίνησαν όταν οι αθίγγανοι προσπάθησαν να παρέμβουν στην Γενική Συνέλευση που γινόταν στο χωριό.
Αποτέλεσμα ήταν να ανέβουν τα αίματα και οι δύο πλευρές να έρθουν στα χέρια. Αφού για αρκετή ώρα οι γροθιές ανεβοκατέβαιναν, οπώς φαίνεται και στο βίντεο altpressfthiotida.com, αυτοκίνητα αναποδογυρίστηκαν οι τσιγγάνοι έφυγαν, ωστόσο απείλησαν πως θα γυρίσουν με ενισχύσεις.
Στο σημείο έφτασε μετά τα επεισόδια ο δήμαρχος Λαμίας, τον οποίο αποδοκίμασαν οι κάτοικοι φωνάζοντας «Δεν πάει άλλο. Έχουν λεηλατήσει το χωρίο μας. Μας κατέστρεψαν και τώρα κινδυνεύει και η ζωή μας».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

3 σχόλια:

  1. http://papaioannou-giannis.net/
    αντιρατσιστης-αντιεθνικιστης ανθελληνας πρακτορας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παλι οι ναζι θα βγαζουν ενα εν τα σκαγια απο τον κωλο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά έχει γράψει ο πιτσιρίκος για την μαρφίν...όποιος έχει μάτια διαβάζει και όποιος έχει μυαλό ας προσπαθήσει να καταλάβει...

    http://pitsirikos.net/2013/03/%CE%BF%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1%CF%82/

    http://pitsirikos.net/2010/06/%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B4%CE%AF%CE%B1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.