Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Συμμορία Αλβανών ανέβαζε στο facebook τα κατορθώματά της! - Ουρούσαν στους τοίχους βρεφονηπιακού σταθμού!



Έκαναν τα πάντα για να τους πιάσει η Αστυνομία αφού τα… κατορθώματά τους τα ανέβαζαν στο Facebook. Ο λόγος για μια παρέα αλλοδαπών, που τώρα βρίσκονται αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη!
Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι τέσσερις άνδρες νεαρής ηλικίας, ενδεχομένως και ανήλικοι, πήδηξαν το φράκτη του βρεφονηπιακού σταθμού στις Αρχάνες, προκάλεσαν μικρές φθορές σε ένα υπόστεγο, έπιναν ουίσκι, ουρούσαν στους τοίχους και τις φωτογραφίες που τραβούσαν θέλησαν να τις μοιραστούν με τους υπόλοιπους διαδικτυακούς φίλους τους στη συγκεκριμένη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Μόνο που τις φωτογραφίες αυτές τις είδαν και από το δήμο Αρχανών Αστερουσίων στελέχη του οποίου ενημέρωσαν το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας, ενώ χθες (26-07-2011) επρόκειτο να υποβάλουν μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία. Ο αντιδήμαρχος του δήμου Δημήτρης Χρονάκης μιλώντας στην «Πατρίδα» για το περιστατικό ανέφερε:

«Την περασμένη Παρασκευή πληροφορηθήκαμε ότι αναρτήθηκαν στο facebook φωτογραφίες που δείχνουν τέσσερις νεαρούς, ενδεχομένως από την Αλβανία, οι οποίοι αφού μπήκαν στην εσωτερική αυλή του βρεφονηπιακού σταθμού προχώρησαν σε βανδαλισμούς».

Σύμφωνα με τις επισημάνσεις του ίδιου, οι φωτογραφίες «ανέβηκαν» στο διαδίκτυο την Κυριακή 17 Ιουλίου από δύο άτομα, για τα οποία οι πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει ο αντιδήμαρχος αναφέρουν ότι πρόκειται για κατοίκους του δήμου.

newsit

 

4 σχόλια:

  1. na φυγουν ολοι γινετε,,,?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαυρισε η χωρα απο αυτους μη τους δινετε δουλειες,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ μην φυγουν σε μας αρεσουν τα αντερακια γαρδουμπα μετα την επαρση της Σημαιας μας θαταν καλο ενα τραπεζι ηρθαν θρονιαστηκαν και κανουν και τετοια και ζητατε κοσμια αν γίνεται να φύγουν? εμ γιαυτο καθονται επειδη το ζηταμε και δεν τους περνουμε τα κεφαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για αρχή πρεπει να μην τουσ δινουν δουλειά , αλλα βλεπεις το αισχρο-ντροπιαστικο κέρδος ειναι ποιο συνηθεσ σε αυτο τον τοπο απο την αξιπρεπη εργοδοσια κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.