Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Πυροβολισμοί από τον καταυλισμό των ρομά κατά των κατοίκων στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου.



Παντελώς απούσα η αστυνομία. Απόλυτη ανοχή στους εγκληματίες. Βάπτισαν… “ακροδεξιούς” τους κατοίκους οι τοπικές αρχές

Ολονύχτια επεισόδια σημειώθηκαν χθες στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, που αποτελούν στην κυριολεξία “κράτος εν κράτει”, με έναν παράνομο καταυλισμό ρομά να αποτελεί κόμβο εγκληματικότητας, απρόσιτο για τις αρχές. Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα ρομά ξεκίνησε για πολλοστή φορά να καίει ελαστικά, ακριβώς δίπλα στα σπίτια Ελλήνων, όπου διαμένουν νεογέννητα βρέφη.
Εδώ και αρκετό καιρό οι κάτοικοι των Νεοκτίστων εισπνέουν “καρκίνο” στην κυριολεξία, λόγω αυτής της παράνομης δραστηριότητας.

Ομάδα πολιτών αντέδρασε και απαίτησε να σταματήσει η κατάσταση αυτή. Λίγο αργότερα όμως αθίγγανοι από τον καταυλισμό συνέρρευσαν κατά εκατοντάδες στο σημείο και επιτέθηκαν στους ελάχιστους κατοίκους που παρέμεναν εκεί. Κατά τα επεισόδια αυτά τραυματίστηκε μία Ελληνίδα και διεκομίσθη στο Θριάσειο Νοσοκομείο. Με αφορμή τα παραπάνω γεγονότα η κατάσταση ξέφυγε και για όλη τη νύχτα σημειώνονταν συμπλοκές μεταξύ των Ελλήνων κατοίκων – που αποτελούν πλέον μειοψηφία στην περιοχή – και των ρομά που έχουν συρρεύσει στον καταυλισμό από όλες τις βαλκανικές χώρες. Κατά τη διάρκεια των γεγονότων οι συμπατριώτες μας δέχθηκαν δεκάδες πυροβολισμούς από κυνηγετικά όπλα, χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν σοβαροί τραυματισμοί. Σοβαρές όμως ήταν οι υλικές ζημιές σε κατοικίες και αυτοκίνητα.

Παρά το όργιο της παρανομίας και τη διαρκή χρήση παράνομων πυροβόλων όπλων, αστυνομικός δεν εμφανίστηκε στην περιοχή ούτε για δείγμα. Την επόμενη μέρα οι Έλληνες κάτοικοι των Νεοκτίστων πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο αστυνομικό τμήμα και στην οικία του δημάρχου Ασπροπύργου. Η απάντηση που εισέπραξαν από τους επίσημους κρατικούς φορείς ήταν πως είναι… “ακροδεξιοί”! Το κράτος αυτό, που τους έχει εγκαταλείψει στη μοίρα τους, θα έρθει αύριο να τους ζητήσει χρήματα μέσω της φορολογίας, για να ζουν στις ανέσεις του οι εκπρόσωποί του και οι ανύπαρκτοι αστυνομικοί του υπάλληλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.