Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Ευτυχώς το ΠΑΣΟΚ μασ σόνοι!



Δόξα τους Παπανδρέου! Ευτυχώς υπάρχει το ΠΑΣΟΚ και κάθε φορά σώνει την Ελλάδα μας. Πάλι καλά! Το έκανε το θαύμα του πάλι ο ευρωζήτουλας. ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ! Ευτυχώς, γιατί αν μας το διαγράφαν ή δεν το πληρώναμε, θα πάθαινα κάτι. Πάλι καλά που το σιγουρέψαμε πως θα αποπληρώνουν και τα εγγόνια μας. 40 χρόνια χρέος – μνημόνιο, έχω πληρώσει… Να ΄ναι καλά, την “κλειδώσαμε” την σκλαβιά του έθνους.

Διασφαλίσαμε επίσης την ρευστότητα των τραπεζών (γιατί υπήρχε περίπτωση να κλείναν οι τράπεζες ή να χρεοκοπούσαν, κορόιδα;) και μας κόψαν και μια αφέλεια από την μαλούρα του χρέους, το 12% του ΑΕΠ. Καλό ακούγεται το 12% του ΑΕΠ, αλλά στην ουσία είναι μια τρίχα από τα α%#@! του συνολικού χρέους. Βάλαμε πάτο στο βαρέλι, μόνο που είμαστε κάτω από τον πάτο, Βαγγέλη!

Και τέλος το κλου της βραδιάς. Αλήθεια, τι σας ψεκάζουνε; Κοιμάστε όρθιοι; Η Άννα Ψαρούδα Μπενάκη είχε πει τότε στον Παπούλια, όταν ανέλαβε – τώρα φόρεσε και κιππά- ότι το έθνος θα συυρικνωθεί, θα χάσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Από τότε που με θυμάμαι κάποιοι “τρελοί” μιλούν για λέσχη Μπίλντερμπεργκ, Μασωνία, Παγκόσμιο Διευθυντήριο, Κέντρα εξουσίας και στο βάθος… Αντίχριστος. Όσο μακριά κι αν είναι ακόμη το τελικό στάδιο, δεν βλέπετε που βρισκόμαστε; Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι εδώ και η Παγκόσμια Διακυβέρνηση εξουσιάζει. Ξύπνα τιμημένε ραγιά, ξύπνα και κάνε την επανάστασή σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.