Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011

Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΡΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ "ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ", ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. Η ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ. Η ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ “ΛΑΘΗ” ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΛΕΣΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ή και ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Η ΤΑΣΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ "ΜΕΣΑΙΑΣ" ΤΑΞΗΣ ΕΙΧΕ ΉΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΙ ΦΟΡΟΥΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ, ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ; ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΑΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΤΗΣΗ;

ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ "ΜΕΣΑΙΑ" ΤΑΞΗ ΝΑ ΕΚΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΓΗ, ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ. ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ "ΜΕΣΑΙΑ" ΤΑΞΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΤΗΜΩΝ. Ο ΑΚΤΗΜΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ “ΔΙΚΑΙΩΜΑ” ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΓΑΙΩΝ. Ο ΑΚΤΗΜΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ ΑΝ ΑΠΩΛΕΣΘΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΓΑΙΕΣ. Ο ΑΚΤΗΜΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΡΙΤΟΥΣ.

Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ, Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΠΑΝΤΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΘΑ "ΠΕΡΑΣΕΙ" ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΜΕΣΩ ΧΑΜΗΛΟΤΟΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΑΚΥΡΗΧΘΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΡΑ ΘΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ. ΕΤΣΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ Η ΑΛΛΑΓΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟΥ ΕΠΙ ΜΙΑΣ ΚΑΤ'ΟΥΣΙΑΝ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ.


Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙΣ. ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΗΜΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ.

ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΖΕΙΣ ΑΝΕΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΖΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΠΑΡΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ. ΓΟΝΑΤΙΣΕΣ; ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΑΦΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑΚΤΙΚΑ.ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;

Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΤΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΘΕΛΕΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΥΣ “ΕΡΓΑΤΕΣ” ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ. ΘΕΛΕΙ “ΕΡΓΑΤΕΣ” (ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ) ΓΗΣ ΜΕ “ΜΟΝΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ” ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ. ΘΕΛΕΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ.


ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ

ΠΗΓΗ: ΙΣΧΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.