Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ιδού τα ονόματα και οι σκατόφατσες των αλβανών υπανθρώπων που λήστευαν και βίαζαν Ελληνίδες.



Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗΣ ******-ΒΑΛΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ- ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. ΤΕΛΟΣ, ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ...

Στην δημοσιοποίηση των φωτογραφιών από τα ανθρωπόμορφα κτήνη που βίασαν την άτυχη μητέρα στη Γλυφάδα, αφού κλείδωσαν τον άντρα της και τα δύο ανήλικα παιδιά της σε δωμάτιου του σπιτιού τους,  προχώρησε την Τρίτη η αστυνομία.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα αγρία συμμορία, αποτελούμενη από οχτώ Αλβανούς, που το τελευταίο διάστημα είχαν πραγματοποιήσει δεκάδες εισβολές σε σπίτια της Αττικής, ενώ είχαν μάλιστα  κακοποιήσει αρκετά από τα θύματά τους.

Σε έρευνα στα σπίτια τους μάλιστα, βρέθηκε βαρύς οπλισμός.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχειά και τις φωτογραφίες των ληστών – βιαστών καθώς εκτιμά ότι  ενδεχομένως να αναγνωριστούν και από άλλους πολίτες που έπεσαν θύματά τους

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν έξι από τα μέλη της οργάνωσης, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο.

Από τους συλληφθέντες, οι πέντε είναι νεαροί άνδρες αλβανικής καταγωγής και η έκτη, είναι μία δεκαεξάχρονη κοπέλα, ελληνικής καταγωγής η οποία συζούσε με έναν από δράστες και σύμφωνα με την αστυνομία γνώριζε τις εγκληματικές δραστηριότητες της ομάδας.

Ειδικότερα πρόκειται για τους :
Αλέξανδρο ΠΕΠΑ του Δημητερ και της Βαλεντίνα, γεν το 1990 στην Αλβανία, κάτοικο Νέου Κόσμου
   
Ερμιρ ΜΕΤΑ
του Μπιλπιλ και της Βέρα, γεν. το 1991 στην Αλβανία, κάτοικο Παγκρατίου
   
Ερβιστ ΜΕΤΑ
του Μπιλπιλ και της Βέρα, γεν. το 1996 στην Αλβανία, κάτοικο Παγκρατίου
   
Ενεα ΠΑΝΟ
του Αντον και της Μαρία, γεν. το 1987 στην Αλβανία, κάτοικο Νέου Κόσμου
   
Σωκράτη ΜΕΝΙΚΟ
του Jorgjl και της Anaca, γεν. το 1989 στην Αλβανία, κάτοικος Νέου Κόσμου
   
16χρονη, Ελληνίδα, κάτοικο Αθηνών.

Τα μέλη της συμμορίας, είχαν συνεχή δράση, εδώ και ένα εξάμηνο περίπου, έμπαιναν σε σπίτια πολιτών, βραδινές ή πρώτες πρωινές ώρες και έκλεβαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρικά είδη. Επίσης, είχαν κλέψει τουλάχιστον 14 οχήματα που τα χρησιμοποιούσαν και για τη διαφυγή τους.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα μέλη δρούσαν με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, και είχαν ως πεδίο δράσης κυρίως τα νότια προάστια, ενώ εξιχνιάσθηκαν ληστείες σε σπίτια από μέλη της οργάνωσης στου Παπάγου και στην Αγία Παρασκευή. Σε μία περίπτωση μάλιστα, είχαν μπει σε ένα κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Ηλιούπολης και έκλεψαν κοσμήματα αξίας 80.000 ευρώ.

Η εξάρθρωση της συμμορίας ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας, από τον Νέο Κόσμο, όπου δύο από τα μέλη της ομάδας και συγκεκριμένα οι αδελφοί Μέτα, εντοπίστηκαν στο προαύλιο υπό κατάληψη σχολείου.

Ο Αλέξανδρο ΠΕΠΑ και η 16χρονη Ελληνίδα εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης σούπερ μάρκετ, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο Νέο Κόσμο, όπου στάθμευσαν κλεμμένο αυτοκίνητο, μάρκας Mercedes, το οποίο άνηκε στη γυναίκα που κακοποίησαν στην Γλυφάδα.

Τα άλλα δύο τελευταία μέλη συνελήφθησαν σε δρόμους του Νέου Κόσμου και του Παγκρατίου, ύστερα από εκτεταμένες αστυνομικές αναζητήσεις.

Στο κλεμμένο αυτοκίνητο και σε διαμερίσματα, που διέμεναν, βρέθηκαν:

- ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών με φυσίγγιο στη θαλάμη και γεμιστήρα με επτά φυσίγγια, καθώς και ένα μαχαίρι.

- Σε διαμέρισμα της οδού Αγγύλης 27, στον Νέο Κόσμο, όπου διέμενε ο Αλέξανδρο Πέπα με την 16χρονη Ελληνίδα, δύο Καλάσνικοφ με γεμιστήρες των 27 και 28 φυσιγγίων, 93 φυσίγγια για Καλάσνικοφ, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλομπ, κάλυκες και βολίδες, ένα μαχαίρι, μικροποσότητα ινδικής κάνναβης, καθώς και πλήθος κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών.

Στα άλλα σπίτια βρέθηκαν φυσίγγια και κλειδιά αυτοκινήτων.

Η συμμορία φαίνεται πως καμάρωνε για τα «κατορθώματά» της, αφού σε διαμέρισμα της οδού Αλεξανδρίας 63, στον Νέο Κόσμο, που διατηρούσε η 16χρονη Ελληνίδα, βρέθηκαν τρεις σελίδες με αποκόμματα ηλεκτρονικών εφημερίδων, στις οποίες αναφέρονταν οι ληστείες, που είχαν διαρπάξει.

Στον Ερμίρ Μέτα έχουν επιβληθεί, με διάταξη του ανακριτή, περιοριστικοί όροι εμφάνισης, δύο φορές κάθε μήνα, για υποθέσεις ναρκωτικών.
Οι κατηγορίες, που βαρύνουν τους συλληφθέντες, κατά περίσταση, είναι σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό τη διάπραξη ληστειών, κατ΄εξακολούθηση διάπραξη ληστειών, παράνομη κατοχή όπλων βαρέως τύπου, παράνομη κατοχή ναρκωτικών, αντίσταση κατά αστυνομικών και βιασμό. 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

11 σχόλια:

  1. ade more ratsistes oi ellhnes einai xiroteroi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. na pane na gamithune oi ellines ratsistes ade

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ,ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ

      Διαγραφή
    2. malka koloellina
      ratsisti!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. skase re malaka pu tha m peis kai na to vulosw gt re ti kanun oi alvanoi pu den kanun oi ellines kai ama emeis vgalame glwssa kala kaname eseis omos mh milate gt ola afta ta xronia zusate me klemena .Twra ase tus alvanus kai katse kai kla4e me ton papandreu!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ta duo pedia o sokrati meniko kai ervis meta einai teleiws athwoi prwtwn ...kai deuteron o aleksandros pepas exei ellhnikh yphkoothta opws kai o meniko kai dn einai alvanoi alla ellhnes opws o pyrros dhmas kai o swtirhs ninhs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TO AN ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ,ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ .ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε ελλαδα η αλβανια υπαρχουν καλοι κ κακοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.