Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Με λαθρομετανάστες σπάσανε την απεργία της καθαριότητας!




Πριν από λίγα λεπτά ιδιωτικά συνεργεία αποτελούμενα από λαθρομετανάστες στην πλειοψηφία τους, ξεκίνησαν να συλλέγουν υπό την προστασία των αστυνομικών και των εισαγγελέων τα σκουπίδια από τους δρόμους.
Οι εταιρείες που διαθέτουν τα συνεργεία έχουν υπογράψει σχετικές συμβάσεις έργου με την Περιφέρεια για λογαριασμό του υπουργείου Εσωτερικών.
Τα συνεργεία σπάνε την απεργία των εργατών καθαριότητας, οι οποίοι έχουν απειλήσει ότι θα αντιδράσουν δυναμικά.  
Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, σε εφαρμογή της χθεσινής απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου και της σημερινής υγειονομικής διατάξεως επείγουσας ανάγκης αποκομιδής απορριμμάτων που εξέδωσε το υπ. Υγείας, ανέθεσε το συγκεκριμένο έργο σε 3 ιδιωτικές εταιρείες, με την εντολή να ξεκινήσει άμεσα η αποκομιδή των απορριμμάτων από ευαίσθητους για τη Δημόσια Υγεία χώρους.Τα απορριμματοφόρα θα ξεκινήσουν το έργο της αποκομιδής από τα μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας, τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και τα σχολεία σε συνεργασία με την Εισαγγελία, την Αστυνομία και το Υπουργείο Εσωτερικών.

Αυτήν την ώρα βρίσκονται τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ είναι παρατεταγμένες στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, ενώ οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ δεν αποχωρούν από το ΧΥΤΑ Φυλής και η κατάσταση είναι έκρυθμη.
Tμήμα ειδήσεων defencener.gr

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.