Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Βαρύγδουπο «επαναστατικό» μανιφέστο από τους 3 του «Επαναστατικού Αγώνα», που αποφυλακίζονται λόγω… 18μήνου!



ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΩΝ… ΥΠΕΡΣΟΥΠΕΡΝΤΟΥΠΕΡ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ» ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ «ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ».

Διεκόπη… λίγο μετά την έναρξή της, χθες το πρωί, η δίκη των 8 κατηγορουμένων για συμμετοχή στην αριστερή τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας». Αφορμή για την (αναμενόμενη) διακοπή της δίκης, ήταν η αποχή των δικηγόρων καθώς και το αίτημα των συνηγόρων υπερασπίσεως του Κ. Κάτσενου, ο οποίος παραδόθηκε στην αστυνομία προ ολίγων μόλις ημερών, να… μελετήσουν τη δικογραφία! Έτσι, οι 8 κατηγορούμενοι (Μαζιώτης, Ρούπα, Γουρνάς, Κορτέσης, Σταθόπουλος, Νικητόπουλος, Κάτσενος και Μπεραχά) θα προσέλθουν (αν έχουν την ευχαρίστηση…) για να δικασθούν στις 24 Οκτωβρίου.

Μέχρι τώρα, μόνον τρεις εκ των κατηγορουμένων, οι Μαζιώτης, Ρούπα και Γουρνάς, βρίσκονται στις φυλακές (και ο Κάτσενος που εμφανίστηκε πριν από μια εβδομάδα). Οι υπόλοιποι, με διάφορους τρόπους είναι ΈΞΩ! Αλλά, μέχρι την εκδίκαση της υποθέσεως, μόνο ο «φρέσκος» θα έχει απομείνει στο… φρέσκο. Οι τρεις βασικοί κατηγορούμενοι, που έχουν κιόλας αποδεχθεί την συμμετοχή τους στην τρομοκρατική οργάνωση, θα αφεθούν ελεύθεροι λόγω παρελεύσεως του 18μήνου!!! Να τονίσουμε, ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στον κόσμο στην οποία δεν υπάρχουν ειδικές διατάξεις για τους κατηγορουμένους για τρομοκρατία, αλλά ισχύει και γι’ αυτούς ότι και για όλους τους υπολοίπους! Κι έτσι, υπάρχει το φαινόμενο να αποφυλακίζονται με διάφορα νομικίστικα τερτίπια. Κι όλα αυτά χαριστικώς, γιατί εδώ οι τρομοκράτες προέρχονται αποκλειστικά και μόνον από τον χώρο της χαϊδεμένης του συστήματος άκρας αριστεράς.

Επίσης, μετά την διακοπή της δίκης, και κατόπιν αδείας του… γαλαντόμου εισαγγελέως, οι τρεις υπό αποφυλάκιση κατηγορούμενοι, μοίρασαν γραπτή δήλωση-μανιφέστο στους πάντα πρόθυμους για κάτι τέτοια υπαλληλίσκους των «νταβατζήδων» των ΜΜΕ (στους δημοσιογραφίσκους). Στο κείμενο λέγονται πολλά και εξόχως… επαναστατικά, για «ένοπλη προλεταριακή αντεπίθεση» κ.α. βαρύγδουπα αλλά οι… υπερσούπερντούπερ «επαναστάτες» αποφεύγουν να τοποθετηθούν στην πληροφορία των ρωσσικών μυστικών υπηρεσιών (F.S.B.) προς τις ελληνικές (σχετικά έγγραφα έτους 2009, περί σχεδίου δολοφονίας του τότε πρωθυπουργού, Κων/νου Καραμανλή, δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό «Επίκαιρα»), ότι οι αριστερές τρομοκρατικές οργανώσεις (άρα και η πιο εξέχουσα απ’ αυτές, ο «Επαναστατικός Αγώνας») είναι ενεργούμενα των δυτικών (αμερικανοσιωνιστικών) μυστικών υπηρεσιών. Κι όμως, ευκαιρία ζητούν πάντα οι τρομοκράτες, για να ανοίξουν δημόσιο διάλογο με όποιον είναι διαθέσιμος για κάτι τέτοιο, ώστε να προβάλλουν τις απόψεις τους.

Πως εξηγείται η πλήρης σιωπή τους σε μια τέτοια φοβερή κατηγορία και μάλιστα όχι από όποιον κι όποιον, αλλά από μία από τις ικανότερες υπηρεσίες του κόσμου; Μήπως εδώ ισχύει το γνωστό «η σιωπή μας προς απάντησή σας»; Έ. Επαναστάταροι;

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.