Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΟΔΥΡΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ : O ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ Η "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ" ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΤΣΑΚΩΜΟΙ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ.
Ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε σήμερα την τελευταία του εκπομπή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, μετά την οριστική διακοπή της συνεργασίας του με τον τηλεοπτικό σταθμό που ανακοινώθηκε χθες.
Κλείνοντας την εκπομπή του σήμερα, ο Νίκος Ευαγγελάτος εμφανώς συγκινιμένος ευχαρίστησε το κανάλι και τους συντελεστές της εκπομπής που συνεργάστηκε αλλά και τους τηλεθεατές που τον παρακολουθούσαν όλο αυτόν τον καιρό.

Δείτε τον αποχαιρετισμό του Νίκου Ευαγγελάτου :





Το κανάλι του Φαλήρου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί τη λύση της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο. Η διοίκηση του σταθμού τον ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία».

Πριν λίγο ο Νίκος Ευαγγελάτος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων και τους λόγους που οδήγσαν στην διακοπή της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ.

Η ανακοίνωση του Νίκου Ευαγγελάτου αναφέρει τα εξής:
“Μετά από  2,5 χρόνια κλείνει αυτός ο κύκλος συνεργασίας μου με τον ΣΚΑΙ.
Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκα όταν ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού, μού ανακοίνωσε ότι για την προεκλογική περίοδο αποφασίστηκε να περικοπεί  κατά το ήμισυ η εκπομπή που παρουσιάζω και να αντικατασταθεί από μια άλλη πολιτική εκπομπή.
Η προσπάθεια μου αυτά τα 2,5, δύσκολα χρόνια για τον τόπο, ήταν να παρουσιάζω καθημερινά την επικαιρότητα φιλοξενώντας όλες τις απόψεις. Ο σταθμός μου έδωσε την ελευθερία της λειτουργίας και οι τηλεθεατές αγκάλιασαν ζεστά το αποτέλεσμα.
Είναι υποχρέωση μου να ευχαριστήσω τον κ. Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη του και παρά την πίεση των στιγμών να επαναλάβω ότι πέρασα μια από τις δημιουργικότερες περιόδους μου στην τηλεόραση.  Επίσης οφείλω ευγνωμοσύνη στους συναδέλφους μου δημοσιογράφους και τεχνικούς του σταθμού για τη συνεργασία. Σε καθημερινή βάση υπερέβαιναν εαυτούς.
Συνεχίζω τη δημοσιογραφική μου παρουσία μέσα από το πρώτο ειδησεογραφικό site της χώρας το newsit.gr και ευελπιστώ ότι θα τα ξαναπούμε σύντομα και τηλεοπτικά».

Ο αντικαταστάστης
Όπως γράφει το typologies.gr από τη Δευτέρα τη θέση του κ. Ευαγγελάτου θα αναλάβει ο Σπύρος Μάλλης ο οποίος θα παρουσιάζει μια εκπομπή προεκλογικού χαρακτήρα.

http://www.crashonline.gr/