Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014

ΒΗΜΑ : ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟ-ΠΟ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΗΛΙΑ...ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..!!!
O κόσμος χάνεται και δεν έχει να φάει και το “έγκυρο Βήμα” των Λαμπρακοψυχάρηδων ψάχνει που έκανε την Ανάσταση το σταυρό του ο Κασιδιάρης: “Στο εκκλησάκι του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης”

“Ανάσταση με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ στην εκκλησία εντός του υπουργείου Δημόσιας Τάξης έκανε ο βουλευτής της «Χρυσής Αυγής» Ηλίας Κασιδιάρης και οι συνοδοί του! Ο κ. Κασιδιάρης αντίθετα με ό,τι είχε συμβεί τον περασμένο Μάρτιο στο μνημόσυνο για τον θάνατο των αξιωματικών της ΔΙΑΣ στου Ρέντη οπότε και είχε εκδιωχθεί, τώρα έγινε «αποδεκτός» από υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ που παρακολουθούσαν την ακολουθία της Ανάστασης”, διαβάζουμε το πάντα -μα πάντα -έγκυρο Βήμα του Λαμπρακιστάν με κύρια επιδίωξη να δημιουργήσει θέμα και να αποπεμφθούν πάλι αστυνομικοί από την αστυνομία όπως είχε γίνει πέρσι το Φθινόπωρο με την σπίλωση εντίμων αξιωματικών.


Την ώρα που η Ελλάδα πνίγεται από τα χρέη και οι Έλληνες πέφτουν από τα μπαλκόνια, κάποιοι κάνουν τον Σέρλοκ Χόλμς παλεύοντας να αποδείξουν ότι οσμίζονται ακόμα και τον…ποπό του Κασιδιάρη. Ρε πάτε καλά; Μήπως θα πρέπει ο κατηγορούμενος του “μορφώματος”  να σας ρωτήσει που θα κάνει τον σταυρό του;

Διαβάστε ρεπορταζ-ρουφινιά για να καταλάβετε πως κάποιοι δημοκράτες προσπαθούν να πολεμήσουν την “Χρυσή Αυγή” αντι να επιδιώκουν να την χτυπήσουν με πολιτικά επιχειρήματα:

“Η παρουσία του κ. Κασιδιάρη στην εκκλησία εντός του υπουργείου Δημόσιας Τάξης έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ αλλά και στην πολιτική ηγεσία της λεωφόρου Κατεχάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες λίγη ώρα αφότου ο κ. Κασιδιάρης εισήλθε στην εκκλησία των Παμμέγιστων Ταξιαρχών, υπήρξε αλληλοενημέρωση όλων των ανώτατων κλιμακίων της ΕΛ.ΑΣ αλλά και του υπουργείου, προκειμένου να προσδιορισθεί ποια θα είναι η αντίδραση των παρευρισκομένων αστυνομικών. Υπήρχαν συνεχείς τηλεφωνικές επαφές χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα και ο κ. Κασιδιάρης λίγη ώρα μετά την Ανάσταση αποχώρησε ανενόχλητος.

Όπως ανέφερε στο «Βήμα» αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ «η εκκλησία αυτή είναι ενοριακή όμως ανήκει στον χώρο του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και είναι ο κύριος τόπος εκκλησιασμού των αστυνομικών. Ορθώς οι φρουροί του χώρου επέτρεψαν την είσοδο στην εκκλησία του κ. Κασιδιάρη και των συνοδών του αφού οι πολίτες επιτρέπεται να εισέρχονται σε αυτήν. Μάλιστα, ενημέρωσαν για την άφιξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής τον αξιωματικό υπηρεσίας. Όμως ασφαλώς τίθεται ζήτημα ηθικής τάξης για τους ευρισκόμενους μέσα στην εκκλησία αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ αλλά και όσους ενημερώθηκαν για την άφιξη του κ. Κασιδιάρη. Ολοι προφανώς γνώριζαν το ζήτημα της δικαστικής έρευνας των μελών της Χρυσής Αυγής αλλά και τις εντολές που είχαν δοθεί στο μνημόσυνο για τον θάνατο των δύο αστυνομικών της ΔΙΑΣ, στις 2 Μαρτίου, οπότε και εκδιώχθηκαν οι κ.κ. Κασιδιάρης αλλά και Παναγιώταρος. Η παρουσία του κ. Κασιδιάρη το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου ήταν σε μία αμιγώς θρησκευτική τελετή όμως, σε έναν χώρο των ίδιων των υπηρεσιών οι οποίες ερευνούν της υπόθεση της Χρυσής Αυγής».

Αποκαλύψεις που φυσάνε. Πάντα στο Βήμα. Πάντα…

http://www.makeleio.gr/