Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ : «Ήθελαν υποψήφιο Τουρκικής συνείδησης» .Καταγγελια της Πομάκας υποψήφιας για την αποπομπή της

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.
«Φαίνεται πως ήθελαν υποψήφιο τουρκικής συνείδησης», τόνισε η Σαπιχά Σουλεϊμάν, σχολιάζοντας με αυτό τον τρόπο, την αποπομπή της από υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και την αντικατάστασή της από τον Μεστάν Οζμάν Ουμίζ.

«Ουδέποτε παραιτήθηκα, ναι, με απέπεμψαν» δήλωσε στον ΣΚΑΪ μετά την απόσυρση της υποψηφιότητάς της από την Κουμουνδούρου και την αντικατάστασή της από τον Μεστάν Οζμάν Ουμίζ. Τόνισε μάλιστα ότι τη Δευτέρα το απόγευμα ο γραμματέας του ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας της τηλεφώνησε και της ανακοίνωσε την απόσυρσή της υποψηφιότητάς της, χωρίς να τής εξηγηθεί ο λόγος.

«H Κεντρική Επιτροπή ψήφισε υπέρ εμού, ήταν πολύ ξαφνικό…
ναι, με απέπεμψαν. Φαίνεται πως ήθελαν υποψήφιο τουρκικής συνείδησης…» δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Σουλεϊμάν, καταγγέλλοντας μάλιστα ότι «πριν από κάποια χρόνια δέχθηκα επίθεση από ανθρώπους τούρκικης καταγωγής.» «Θα το δούμε στην πορεία αν θα ξανασχοληθώ με την πολιτική εμείς θέλουμε τα παιδιά μας να μαθαίνουν ελληνικά και να πηγαίνουν στα δημόσια σχολεία» υπογράμμισε.

«Βάλθηκαν να μας πουν ότι η μειονότητα δεν είναι ένα ενιαίο συμπαγές τούρκικο πράμα». Αυτό ισχυρίζεται σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Χριστόπουλος, υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, και αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, διαμηνύοντας ότι δεν θα μπορούσε να είναι στο ίδιο ψηφοδέλτιο με τη Σαμπιχά Σουλεϊμάν.

http://www.crashonline.gr/