Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Τραμπούκοι της Ν.Δ ξυλοκόπησαν τον δημοσιογράφο της “Ελεύθερης Ώρας” Ησαία Κωνσταντινίδη και υποψήφιου Ευρωβουλευτή της «ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ»

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ Η "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ...ΘΑ ΤΗΝ "ΘΑΨΕΙ" ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ;;
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, το μεσημέρι της Τετάρτης άγνωστος άνδρας χτύπησε με ρόπαλο στην περιοχή των Εξαρχείων, τον γνωστό αντιμνημονιακό δημοσιογράφο της “ ”Ελεύθερης Ώρας” ,Ησαία Κωνσταντιντίδη. Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά η υγεία του όπως ενημερωθήκαμε δεν διατρέχει κίνδυνο. Από φίλους του δημοσιογράφου ενημερωθήκαμε ότι ο ροπαλοφόρος τον πλησίασε άνανδρα από πίσω και του είπε: “Είσαι ο Ησαίας; Σταμάτα να γράφεις και να μιλάς γιατί θα πάθεις χειρότερα” και αστραπιαία τον χτύπησε στο κεφάλι αφήνοντας τον αιμόφυρτο. Στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε άγρια.

Ο δημοσιογράφος με τον οποίο επικοινωνήσαμε, δήλωσε:
“Με χτύπησαν οι μπράβοι του Σαμαρά. Δεχόμουν απειλές συνέχεια. Πρέπει να φύγει αυτός ο πρωθυπουργός, είναι επικίνδυνος”.

Ο Βύρων Γ. Πολύδωρας πληροφορηθείς το συμβάν της δολοφονικής απόπειρας εναντίον του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της «ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ» Ησαΐα Κωνσταντινίδη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Τραμπούκοι του Σαμαρά (κατά δήλωσή τους), γνήσιοι ροπαλοφόροι χτύπησαν απρόκλητα, ύπουλα, βάναυσα και με δολοφονικές προθέσεις τον άξιο συγγραφέα και δημοσιογράφο Ησαΐα Κωνσταντινίδη. Ο Ησαΐας Κωνσταντινίδης, επίλεκτος υποψήφιος Ευρωβουλευτής μας, είναι ένα ελεύθερο και αδούλωτο πνεύμα. Απροσκύνητο σε κάθε χούντα περιλαμβανομένης και εκείνης των τραμπούκων του Σαμαρά. Η τρομοκρατία που ασκείται σήμερα με ποικίλους εκβιασμούς, απ’ άκρου σε άκρο της Ελλάδος τώρα και με ραβδούχους, δεν θα περάσει. Θα νόμιζε κανείς ότι ο Σαμαράς θα σεβόταν τουλάχιστον το αξίωμά του, έστω και προσχηματικά. Δεν το μπορεί γιατί δεν το αξίζει».-

http://www.makeleio.gr/