Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Το Αναστάσιμο μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής

Ελληνίδες, Έλληνες, Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, Πολιτικά διωκόμενος στις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με τους βουλευτές του Εθνικιστικού Κινήματός μας, του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σας εύχομαι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
Τούτη η Λαμπρή είναι διαφορετική για όλους τους δοκιμαζόμενους Έλληνες, Είναι διαφορετική δι εμέ και την οικογένειά μου καθώς και για πολλούς φυλακισμένους συναγωνιστές και τις οικογένειες τους. Πρωτοφανείς οι μέθοδοι των μηχανισμών κράτους και παρακράτους, οι οποίοι κινητοποιημένοι από τον περασμένο Σεπτέμβριο προσπαθούν να αφοπλίσουν και να φιμώσουν την φωνή της Αντίστασης, την φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών.

Πρωτοφανές ο επικεφαλής ενός κοινοβουλευτικού πολιτικού κόμματος, το οποίο υποστήριξαν και υποστηρίζουν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, να βρίσκεται αδίκως και παρανόμως στην φυλακή. Είναι πρωτοφανές να βρίσκονται δεκάδες στελέχη και βουλευτές του κόμματος φυλακή με καινοφανείς κατηγορίες, με νομικά τερτίπια που εφηύραν οι νοσηροί εγκέφαλοι των πολιτικών μας αντιπάλων. Η "αφορμή" για τις διώξεις αυτές δόθηκε αμέσως μετά από το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας Φύσσα. Ένα περιστατικό καταδικαστέο από την πρώτη στιγμή! Μια κακουργηματική πράξη ενός οπαδού ή υποστηρικτή αν θέλετε του κινήματος έγινε σημαία προκειμένου παράνομα και αντιδικονομικά να συμπαρασύρει όλο το κόμμα.
Αυτό σκέφτηκαν και υλοποιούν οι σύγχρονοι δυνάστες του Λαού μας και πολιτικοί διώκτες μας σε αγαστή συνεργασία με τα βρώμικα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, επίορκους και ξένα κέντρα εξουσίας. Ό,τι και να κάνουν στο τέλος η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ! - Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ! Οι Έλληνες ξυπνούν από το σοκ των μνημονίων, οι Έλληνες αντιστέκονται! 
Ακόμη και οι συστημικές δημοσκοπήσεις λένε πως ένας στους τέσσερις Έλληνες (δηλ. 25%) πιστεύει ακράδαντα πως είμαστε θύματα πολιτικής διώξεως και σκευωρίας. Ό,τι και να κάνουν οι άθλιοι και αδίστακτοι πολιτικοί μας αντίπαλοι θα διαψευσθούν οι προσδοκίες τους. 
Δεν μπορούν να κλονίσουν την ΠΙΣΤΗ μας. Είμαστε Έλληνες και θα πεθάνουμε Έλληνες. Τούτη τη Λαμπρή του 2014, Ελληνίδες και Έλληνες δώστε την μάχη μαζί μας. Δώστε την μάχη μαζί με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ