Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ Ο ΚΩΝ. ΠΛΕΥΡΗΣ...Ο ΓΙΟΚΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚ ΛΕΒΗ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΟΥΛΗ ΤΟΝ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΔΟΥΛΑΚΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. 
Να που Άρης δεν σημαίνει πάντα πόλεμος. Ενίοτε συμβαίνει και το ακριβώς αντίθετο. Ο λόγος για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και το ψηφοδέλτιό του «Αθήνα, μπορείς». Στο περιθώριο της παρουσίασής τους, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Άρη είχαν την ευκαιρία να στήσουν «πηγαδάκια» και να τα πουν πιο χαλαρά. Ένα από αυτά τα πηγαδάκια είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον καθώς οι συμμετέχοντες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν υπάρξει κατά το παρελθόν «απέναντι»...
.
Να όμως που ο Σπηλιωτόπουλος έγινε η «γέφυρα» που τους ενώνει. Τα αθλητικά, φυλετικά ή πολιτικά μίση και πάθη μπορούν να παραμερίζονται κι απόδειξη αυτού είναι η φωτογραφία που δημοσιεύουμε. Ο Θανάσης Πλεύρης, ο οικονομολόγος Ζακ Λεβής που εκπροσωπεί την εβραϊκή κοινότητα, ο Κριστόφ Βαζέχα του Παναθηναικού και ο Ντανιέλ Μπατίστα που πάνω απ’ όλα σηματοδοτεί ΑΕΚ. Είναι η επιβεβαίωση της αρχής «ποτέ μη λες ποτέ».
skeftomasteellhnika.blogspot.gr
ΣΤΟΧΟΣ