Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ : «Ενσωματωμένος» Αφγανός μετανάστης σε ηλικιωμένους στο τραμ: «Μπορώ να σκοτώσω Σουηδούς σε δευτερόλεπτα. Αλλάχ Ακμπάρ» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΥΤΟ ΤΟΝ "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΝ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ & ΣΙΑ...ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΑΣ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΣΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ...
Το παρακάτω βίντεο είναι από τις 25 Φεβρουαρίου του 2014. Ένας νεαρός Αφγανός που ήρθε από την χώρα του στη Σουηδία για «καλύτερη ζωή», ταξιδεύοντας με το τραμ από το Γκέτεμποργκ, κάνει σφοδρή επίθεση σε έναν ηλικιωμένο συνεπιβάτη του, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι οι Σουηδοί είναι «αηδιαστικοί» και ότι θα μπορούσε να σκοτώσει ακόμη και δίμετρους Σουηδούς "σε δευτερόλεπτα". Χαρακτηριστικό είναι ότι οι υπόλοιποι συνεπιβάτες κάθονται απαθείς και «κοιτάνε την δουλειά τους».
Εάν υπήρχε ανάλογη λεκτική επίθεση λευκού Ευρωπαίου κατά μετανάστη, σίγουρα κάποιοι συνεπιβάτες θα είχαν ξεσηκωθεί εναντίον του,
θα τον είχαν καταγγείλει στην αστυνομία ως «ρατσιστή» και όλα τα ΜΜΕ θα είχαν βουίξει για το «πρωτοφανές ρατσιστικό παραλήρημα» που έχει δημιουργήσει "σάλο" και "σοκ". Άλλωστε σε παρόμοια περίπτωση που είχαμε στην Βρετανία, Βρετανίδα νεαρή μητέρα προκάλεσε την μήνιν όλωντων «ευαίσθητων», δέχτηκε σωρεία αντιδράσεων, έγινε γνωστή παγκοσμίως, μαθεύτηκε το όνομά της και η διεύθυνσή της, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή της από «αντιρατσιστές» και η αστυνομία (που δεσμεύτηκε ότι θα ξεκινήσει έρευνα εναντίον της) να αναγκαστεί να την θέσει υπό κράτηση για να την προστατεύσει, ενώ κάποιοι επώνυμοι μεγαλοδημοσιογράφοι ζήτησαν μέχρι και την... απέλασή της!


Χαίρε, ω Ευρώπη της «ανεκτικότητας» και της αυτοκτονίας...


Ο Αφγανός λοιπόν, που ήρθε μόνος του από την χώρα του στη Σουηδία για να περάσει καλά, «εμπλουτίζει» την σουηδική πολυπολιτισμική κοινωνία και ενισχύει την «διαφορετικότητα» λέγοντας τα παρακάτω …
- Αποκαλεί τους Σουηδούς "αηδιαστικούς".
- Λέει ότι θα μπορούσε να σκοτώσει Σουηδούς "σε δευτερόλεπτα".
- Λέει ότι έχει μια φίλη Σουηδέζα και σκότωσε το σκύλο της.
- Παραπονιέται ότι τον ανάγκασαν στη Σουηδία να … "γράψει πολλά χαρτιά" για να πάρει επιδόματα από το κράτος.
- Λέει ότι «οι Ταλιμπάν επέστρεψαν, οι μουτζαχεντίν επέστρεψαν. Αλλάχ Ακμπάρ!»
- Λέει ότι έχει έρθει στη Σουηδία για να μείνει. «Αν προσπαθήσετε να με διώξετε, θα σκοτώσω δέκα Σουηδούς».
- Λέει «εσείς πήρατε τις ζωές μας στο Αφγανιστάν, εσείς πήρατε τις ζωές όλων στην Αφρική».
- Παραπονιέται «Εσείς μπορείτε να πίνετε το αλκοόλ σας, εγώ δεν μπορώ να καπνίζω την κάνναβή μου».
- Λέει ότι ο λόγος που ήρθε στη Σουηδία ήταν για να προστατεύσει τις μικρές αδελφές του (που επίσης ζουν στη Σουηδία) από το να τις… βιάσει κάποιος αηδιαστικός Σουηδός!
- Λέει ότι είναι πολύ δυνατότερος από τους Σουηδούς.

Με συγχωρείτε, αλλά δεν χρειάζεται να φτύνετε στο πρόσωπό μου όλη την ώρα, λέει ευγενικά μια γυναίκα πριν από το τέλος του εκπαιδευτικού βίντεο.
hellas-now.com