Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Αναρχικός δολοφόνησε εν ψυχρώ αναρχικό αντίπαλης ομάδας. Μήπως πάλι ευθύνεται η Χρυσή Αυγή;

  •  
  •  
  • Θέμα χρόνου θεωρείται πλέον απ΄την αστυνομία η σύλληψη του δράστη.


Περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται σήμερα στη δημοσιότητα για τη συμπλοκή και τη δολοφονία 22χρονου τα ξημερώματα της Δευτέρας στην περιοχή της Ροτόντας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα ο 22χρονος σωριάστηκε νεκρός στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας, στην περιοχή της Ροτόντας Θεσσαλονίκης, σε ένα επεισόδιο μεταξύ δύο ομάδων αυτοαποκαλούμενων "αναρχοαυτόνομων", οι οποίοι προηγουμένως διασκέδαζαν μέσα στο πανεπιστήμιο, όταν ένας από αυτούς τον τραυμάτισε θανάσιμα με ένα αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ομάδες συμμετείχαν σε πάρτι στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ. Από εκεί ξεκίνησε μια διαμάχη, για άγνωστους προς το παρόν λόγους, που μεταφέρθηκε λίγο αργότερα και στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου-Ροτόντας σε μια απόσταση περίπου 600-700 μέτρων. Το θύμα βρισκόταν μαζί με έναν φίλο του όταν διαπληκτίστηκε με ένα άλλο άτομο που ήταν μέλος μιας εξαμελούς παρέας για να ακολουθήσει συμπλοκή. Ο δεύτερος άνδρας κάποια στιγμή με ένα αιχμηρό όργανο τού επέφερε τα φονικά τραύματα στην αριστερή θωρακική χώρα.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου στη συνέχεια κατέληξε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει εντοπίσει κάποια από τα άτομα της εξαμελούς παρέας και θεωρείται θέμα χρόνου η σύλληψη του δράστη του φονικού.