Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014

ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗΔΕΣ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ ΤΙΣ "ΕΓΚΡΙΤΕΣ" ΠΗΓΕΣ ΣΑΣ

ΕΤΡΕΞΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΩΣ...ΤΡΟΛΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΘΛΙΟ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΒΑΞΕΒΑΝΗΔΕΣ...
ΕΔΩ Η ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΔΩ Η...ΣΥΓΝΩΜΗ.
Δημοσιογραφία μασκαράδων από το site του Βαξεβάνη! Με άθλια φωτομοντάζ προσπαθούν να πλήξουν την Χρυσή Αυγή
Εντάξει! Η εμπάθεια τους έχει καταγραφεί. Και το μίσος τους επίσης. Οι μπλέ-κόκκινο-ροζ μονταζιέρες  σε φωτογραφίες  της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,  δίνουν ρεσιτάλ.
Καθαρή Δευτέρα σήμερα, βροχή, αετοί δεν πέταξαν, και κάποιοι από το site  του Βεξεβάνη,
(μπορεί και ο ίδιος ο Βαξεβάνης) είπαν να πετάξουν μια ανοησία για να καταγραφεί ο αγώνας τους ως “αντιστασιακός”! (Βρε λέτε να κάνει κόμμα και ο Βαξεβάνης, κινούμενος στην κεντροαριστερά βεβαίως – βεβαίως;;; – κοινώς λαγουδάκι του Τσίπρα;)
Κατέφυγαν λοιπόν στην προσφιλή τους κατακίτρινη δημοσιογραφία, αυτήν που ο λαός την παρομοιάζει με το πίσω κεντρικό μέρος του ανθρώπινου σώματος, και παραποίησαν μια φωτογραφία από δράση της Τ.Ο. Καλαμάτας. Ιδού:

Έγραψαν μάλιστα και άρθρο:  “Εντάξει, το να γράψεις «αφάνατοι» αντί για «αθάνατοι» είναι ένα λάθος που μπορεί να κάνει ο καθένας πάνω στη βιασύνη του. Το να γράψεις «πήσω» αντί για «πίσω» πιθανότατα σημαίνει ότι και το δημοτικό το πέρασες με βύσμα. Αλλά όταν προσπαθείς να γράψεις «Ή ταν ή επί τας» και σου βγαίνει… «Νταν ή Πιτάς», ε, τότε μόνο να γελάσει μπορεί κανείς. Η παραπάνω φωτογραφία κάνει το γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, και προκαλεί πολλαπλά εγκεφαλικά από το γέλιο. Αναρωτιόμαστε πώς θα έγραφαν το “μολών λαβέ”…

Να είναι καλά τα παιδιά που φροντίζουν για την διασκέδαση του ελληνικού λαού σε δύσκολες ημέρες… Αλλά γελάει καλύτερα όποιος γελάει Εθνικιστικά! Ιδού λοιπόν το βίντεο από την δράση της Τ.Ο. Καλαμάτας όπου ως εκ θαύματος η φωτογραφία γράφει σωστά τα συνθήματα… Βαξεβάνη; Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά; Από τώρα και εμπρός θα γελάει το Πανελλήνιο με το φιάσκο σου! Ντροπή ρε!!

xryshaygh.com