Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

"ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΤΑΧΙΡ ΜΙΤΣΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


AΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΑΧΙΡ ΜΙΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙ.

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΙΖΟΥΜΕ...ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ

http://aftonomi.gr Απίστευτη πρόκληση: Ο πρόεδρος των Αλβανών στην Ελλάδα τα βάζει με την ΕΛ.ΑΣ. που κυνηγάει τους Αλβανούς φονιάδες! [ΒΙΝΤΕΟ]

Μια απίστευτα προκλητική και απαράδεκτη δήλωση κατά της Ελληνικής Αστυνομίας έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Εργαζομένων Ταχίρ Μίτσι μιλώντας στο zougla.gr για το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και την σύλληψη των αλβανών δολοφόνων που δραπέτευσαν με κινηματογραφικό τρόπο από τις φυλακές Τρικάλων.

Χωρίς ίχνος ντροπής ο Ταχίρ Μίτσι, το όνομα του είναι γνωστό από δημοσιεύματα που τον ήθελαν να ιδρύει αλβανικό κόμμα στην Ελλάδα, δηλώνει πως κάθε φυλακισμένος έχει δικαίωμα να αποδράσει, ενώ χαρακτηρίζει ως βεντέτα το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η Ελληνική Αστυνομία για την σύλληψη των επικίνδυνων κακοποιών που έχουν σπείρει πανικό σε ολόκληρη την χώρα.
Μάλιστα με θράσος χιλίων πιθήκων ο «πρόεδρος των Αλβανών» στην Ελλάδα χαρακτηρίζει ως «εν ψυχρώ δολοφονία» τον θάνατο των αδίστακτων συμπατριωτών του οι όποιοι σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυρών με δυνάμεις της αστυνομίας.
Προφανώς ο κ. Μίτσι ζει σε παράλληλο σύμπαν, διότι δεν εξηγείται αλλιώς με τι μούτρα τολμάει να βγαίνει και να υπερασπίζεται ανθρώπους –οποιαδήποτε κι αν είναι η καταγωγή τους- οι οποίοι δολοφόνησαν ΕΝ ΨΥΧΡΩ δύο αθώους Έλληνες πολίτες.
Θυμάται ο κ. Μίτσι την δήλωση που έκανε προς τους αστυνομικούς ο αδίστακτος συμπατριώτης του Mario Kola όταν συνελήφθη στον Βύρωνα; «Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που με πιάνετε. Την επόμενη φορά ή θα σας σκοτώσω ή θα με σκοτώσετε» είπε ο αδίστακτος Kola στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ που τον έπιασαν διακινδυνεύοντας την ίδια τους την ζωή.
Κατά την άποψή σας πως πρέπει να απαντήσουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ στις σφαίρες από τα καλάσνικοφ των συμπατριωτών σας, να τους πετάνε ροδοπέταλα;;;!
Αν δεν σας αρέσει η Ελλάδα να πάτε στην πατρίδα σας την Αλβανία, εκεί όπου σε τέτοιες περιπτώσεις η αστυνομία δεν σε καλεί να παραδοθείς πριν βεβαιωθεί πως είσαι ήδη νεκρός…

Ακούστε την προκλητική του δήλωση: