Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΥΠΟΠΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΒΑΖΑΝ ΒΟΜΒΕΣ!



Δύο νέους τρομοκράτες, λοιπόν, της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς (και του ΣΥΡΙΖΑ), συνέλαβε η Αστυνομία την επομένη της σκανδαλώδους αποφυλάκισης του Σακκά. Αφήνουμε στην άκρη τα… κακεντρεχή σχόλια που κάνουν πολλοί, ότι, εντάξει, 19 μήνες θα κρατήσει η «ταλαιπωρία» τους, το 18μηνο της προφυλάκισης και έναν ακόμα μήνα… απεργίας πείνας. Μετά, έξω αλλά Μαζιώτης, Ρούπα και Σακκάς και μην τους είδατε…

Μόνο που, όπως πληροφορούμεθα, η Αντιτρομοκρατική τους παρακολουθούσε από τις αρχές Ιουνίου. Κι όμως, αυτοί συνέχιζαν να τοποθετούν και να στέλνουν ανενόχλητοι βόμβες για άλλον έναν μήνα!!! Αναφέρει σχετικά ο πάντα καλά πληροφορημένος αστυνομικός συντάκτης Β. Λαμπρόπουλος:

«Όπως λοιπόν αναφέρθηκε από αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., οι δύο 30χρονοι βρίσκονταν υπό παρακολούθηση από τις 9 Ιουνίου 2013, δηλαδή δύο ημέρες μετά τη βομβιστική επίθεση στο αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού. Οι δύο αντεξουσιαστές φέρεται να είχαν προχωρήσει σε τουλάχιστον τρία-τέσσερα ταξίδια στην Αθήνα κατά τα οποία επισκέφθηκαν και κρατούμενα μέλη της «Συνωμοσίας» στον Κορυδαλλό. Έτσι λοιπόν ενώ υποτίθεται ότι ήταν υπό παρακολούθηση, ουδείς αναφέρει ότι ταξίδεψαν, φέρ’ ειπείν, στην Ινδονησία για να βάλουν τον εμπρηστικό μηχανισμό στο ξενοδοχείο της Τζακάρτας. Επιπλέον δεν υπάρχει κανένα στοιχείο αν οι ίδιοι συνδέονται και με δύο άλλες προγενέστερες βομβιστικές επιθέσεις της FAI εναντίον των γραφείων της Χρυσής Αυγής και σε εταιρεία κούριερ στο Παγκράτι».

Εδώ, δύο τινά είναι δυνατόν να συμβαίνουν: 1ον) οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής είναι για τα πανηγύρια ή 2ον) κάποιοι μηχανισμοί μέσα στην Αστυνομία όχι μόνο γνωρίζουν τους τρομοκράτες, αλλά τους κατευθύνουν κιόλας κι όποτε κρίνουν ότι υπάρχει σοβαρός λόγος, όλο και κάποιους «αναλώσιμους» πιάνουν, τους οποίους τους αφήνουν μετά από μια… σύντομη «ταλαιπωρία».

(ΥΓ) 1: Και βέβαια, οι δύο αναρχοκομμουνιστές τρομοκράτες δεν ήταν καθόλου άγνωστοι στις αρχές. Ο Σπ. Μ. είχε συλληφθεί πέρυσι ως αρχηγός ομάδας αναρχοκομμουνιστών που πλακώνονταν με άλλη αναρχοκομμουνιστική ομάδα. Μάλιστα στον συγκεκριμένο είχε επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και να δίνει το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Προ τριετίας είχε επίσης συλληφθεί επειδή έκανε ληστείες από πανεπιστημιακά ιδρύματα, τα δε κλοπιμαία οποία είχαν βρεθεί στην αναρχοκομμουνιστική γιάφκα «Ναδίρ» όπου αρχήγευε.

(ΥΓ) 2: Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα ούτε τα στοιχεία, ούτε τις φωτογραφίες τους. Γιατί άραγε τους προστατεύει;